Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de büyük vahşet! Öldürüp buzluğa koymuş

İzmir Karşıyaka’daki balıkçı barınağında bağlı halde bulunan bir teknenin derin dondurucusunda bir kadın cesedi bulundu. Cesedin kokmaması için şüphelinin tekneye büyük miktarda buz taşıdığı öğrenildi. Olayın şüphelisi olan tekne sahibi Şenol A., gözaltına alındı. Yapılan incelemede cesedin 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olduğu belirlendi.

İzmir Karşıyaka’daki balıkçı barınağında

Olay, dün akşam saatlerinde İzmir Karşıyaka’da, Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında gerçekleşti. Teknede ceset bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri, hızla olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemelerde, teknenin derin dondurucusunda genç bir kadına ait ceset bulundu. Ceset, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KOKMAMASI İÇİN TEKNEYE BUZ TAŞIMIŞ

Yapılan incelemelerin ardından, tekne sahibi olan şüpheli Şenol A., polis tarafından gözaltına alındı. Cesedin, 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin’e ait olabileceği değerlendirildi ve bu bilgi Esgin’in yakınlarına iletildi. İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gelen Hilmiye Tuğba Esgin’in kız kardeşi, cesedin gerçekten kardeşine ait olduğunu onayladı. Şüphelinin, cesedin kokusunu önlemek amacıyla tekneye çuval çuval buz taşıdığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam etmekte.