İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü!

Erhan Okur, Göksel Ali Argun ve Gürcan Yazıcı’nın koordinesinde ilimizi Uşak’ta düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Finalleri’nde temsil eden İzmit 28 Haziran Ortaokulu Türkiye dördüncüsü oldu ve ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü!

2 YIL ÖNCESİNİN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İki yıl önce Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan İzmit 28 Haziran Ortaokulu bu yıl Uşak’ta düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futbol Türkiye Finalleri’nde de iyi işlere imza attı. Yeşil siyahlı ekibimiz finallerdeki ilk maçını Adana’dan Şehit Enver Buğur Ortaokulu ile oynadı ve maçı Ceyhun’un 2, Eren, Yakup ve Ediz’in golleri ile 5-0 kazandı.

İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 1

AVANTAJI ELİNE GEÇİRDİ

Ekibimiz ikinci maçında Antalya Tekeli Ortaokulu ile 1-1 berabere kaldı. 28 Haziran 15. dakikada Yusuf Mert’in golü ile öne geçse de ilk yarının sonunda kalesinde golü gördü. 1-1 sona eren maçın ardından kurallara göre avantajı elde etmek için penaltılara gidildi. Penaltıları 9-8 kazanan İzmit ekibi üçüncü maça avantajlı çıktı.

İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 2

ÇOK RAHAT ÇOK PROFESYONEL

İzmit 28 Haziran grup son maçında Samsun 23 Nisan Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan yeşil siyahlılar 5. dakikada Eren Can’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. 27’de Yakup penaltı kazandırdı ve ilk golün sahibi Eren Can farkı 2’ye çıkardı. 41’de ise Yakup Yılancı kalecinin üzerinden aşırdığı topu ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti.

İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 3

PENALTILARLA KÜRSÜ KAÇTI

Grup lideri olarak son 4’e kalan yeşil siyahlıların rakibi kadrosunda 5 milli futbolcu bulunduran Sivas Kazım Karabekir Paşa Ortaokulu’ydu. Ekibimiz maç boyunca çok iyi mücadele etse de son derece basit iki gol yiyerek finale çıkma şansını kaçırdı. Üçüncülük maçında Antalya Tekeli ile karşılaşan 28 Haziran normal süresi 1-1 biten maçın ardından penaltılarla rakibini geçemedi ve organizasyonu Türkiye dördüncüsü olarak tamamladı.

İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 4 İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 5 İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 6 İzmit 28 Haziran İzmit’e kupa ile döndü! - Resim : 7

Kaynak: HABER MERKEZİ