Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“İzmit Belediyesi 200 liralık malzemeyi 1.580 TL’ye aldı”

İzmit Belediyesiyle ilgili bomba bir iddia daha geldi. AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi Fikret Hocaoğlu, belediyenin 200 liralık malzemeyi 1.580 TL’den aldığını evraklarıyla açıkladı

İzmit Belediyesiyle ilgili bomba

İzmit Belediyesinin mali durumu günden güne kötüye gidiyor. EYT ile belediyeden ayrılan işçilerin tazminatını satılan arsalara rağmen ödemeyi başaramayan belediye yönetiminin ne yapacağı merak edilirken, AK Partili İzmit Belediye Meclis üyesi Fikret Hocaoğlu, çok konuşulacak bir iddiayı gündeme getirdi.

330 BİN TL BELEDİYE ZARARA UĞRADI

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Fikret Hocaoğlu, İzmit Belediyesinin tanesi bugün bile 300-400 TL bandında satılan dekoratif LED lambaları, 1.580 TL’ye alıp belediyenin 330 bin TL zarara uğratıldığını söyledi.

EMEKLİYE TAZMİNAT VEREMİYOR

AK Partili Fikret Hocaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün bile  300 – 400.- TL aralığında satılan, altı ay önce tanesi 200 TL olan dekoratif saçaklı Led’i 1580.- TL’ den alıp belediyeyi o günkü fiyatlarla tek bir üründe 330 bin TL zarara uğratanlar bugün emekliye tazminat veremiyor. 

BİR KARIŞ SUDA SAKLAMAYA ÇALIŞANLAR

İzmit Belediyesi’nin paralarının nereye ve kimlere gittiğini halkımıza anlatmaya devam edeceğiz.Rezilliklerini ve beceriksizliklerini bir karış suda saklamaya çalışanlar bunu beceremeyecekler.”