Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesinde ‘Devrim’ mesaisi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Örgütü için aday arayışında. Yeni isim ise meclis üyesi Devrim Bal

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Örgütü seçimlerine özel bir ilgi gösteriyor. CHP’nin önde gelen isimlerinden Hikmet Erenkaya ile bir ittifak dahilinde aynı adayı desteklemesi beklenen Hürriyet, yeni bir hamle yaptı.

YENİ FAVORİ

Bugüne dek Hürriyet-Erenkaya ittifakı için Cengiz Çakar, Engin Özcan gibi isimler gündemdeydi. Ancak Başkan Hürriyet rotayı değiştirdi. CHP İzmit Belediye Meclis üyesi, partinin eski ilçe gençlik kolları başkanlarından Devrim Bal, Başkan Hürriyet’in aday çıkarmayı düşündüğü yeni isim.

BELEDİYEDE DE DESTEK MESAİSİ

Edinilen bilgilere göre Devrim Bal için, İzmit Belediyesinde de yoğun bir mesai harcanıyor. Öyle ki, belediyede çalışan delege yakınlarına Devrim Bal’a oy verilmesi noktasında fikirler beyan ediliyor, yapılan toplantılarda destek isteniyor.

TOPLANTI YAPILDI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Devrim Bal’ın adaylığı için partinin önemli isimleriyle toplantılar yapıyor. Ayrıca Devrim Bal’ın çeşitli isimleri telefonla arayarak, adaylık noktasındaki fikirlerini alıyor. Bakalım Hürriyet’in adayı Devrim Bal olacak mı?

DEVRİM BAL KİMDİR?

1991 İzmit Doğumlu ve evli 2 çocuğu olan Devrim Bal, liseye kadar olan eğitimini Kocaeli’de yaptı. İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu. Devrim Bal yaklaşık 15 yılı aşkın zamandır partide aktif olarak siyaset yapıyor. Gönüllüler ekibinde başlayan siyeset hayatı Emek Komisyonu ve daha sonrasında İzmit İlçe Gençlik Kolları’nda yönetim yer alarak STK’lar ve örgütlerden sorumlu başkan yardımcılığı yaptı. 2014’te İzmit İlçe’de Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen yapan Devrim Bal üç yıl İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi görevini sürdürüyor.