Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesinde ‘ön seçim’ mesaisi

CHP’nin 21 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek ön seçiminde yarışacak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet için, belediye personelleri seferber oldu

CHP’nin 21 Ocak Pazar

CHP heyecan içinde 21 Ocak Pazar gününü bekliyor. İzmit’le beraber Körfez ilçesinde de parti belediye başkan adayını ön seçimle belirleyecek. Bilindiği üzere CHP’de şu an itibarı ile ön seçimde yarışacak 4 aday var. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Hakan Tanta, Hüseyin Erol ve Emre Andız, ön seçimde yarışacak. Hatırlanacağı üzere bir diğer aday adayı Ulaş Yıldız, birkaç gün önce aday adaylığından çekilmiş ve aktif siyaseti bıraktığını duyurmuştu. Öte yandan ön seçim, Ulugazi Ortaokulunda gerçekleştirilecek.

ÜYE BULUŞMASINA DAVET EDİYORLAR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ön seçim için belediye personelleriyle birlikte ciddi bir mesai harcıyor. Öyle ki, belediyenin Çınar Ekibinin ön seçim çalışması için çok ciddi bir mesai harcadığı ifade ediliyor. Bazı belediye personelleri, CHP’li üyeleri arayarak, Hürriyet’in 18 Ocak Perşembe akşamı yapmayı planladığı üye buluşmasına davet ediyor.

ORANTISIZ YARIŞ

Yaşanan bu gelişmelere parti içerisinden de ciddi bir tepki oluşmuş durumda. Özellikle CHP’li aday adaylarının Başkan Hürriyet’in kamu gücüyle ön seçim çalışması yapmasından oldukça rahatsız olduğu dillendiriliyor. Birçok partili de Hürriyet’in örgüt içi seçime belediye personellerini karıştırmasını, ‘orantısız bir yarış’ olarak nitelendirerek tepki gösteriyor. Bakalım ön seçim için elinde bulundurduğu kamu gücünü de sahaya yansıtan Hürriyet, ön seçimin galibi olabilecek mi?