Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nin programında Ali Korkmaz’dan plaket

İzmit Belediyesi tarafından verilen desteklerle çekilen, Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan’ın hayatının anlatıldığı ‘Leyla Hanım’ filminde, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz plaket verdi.

İzmit Belediyesi tarafından verilen

Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı olan, İzmit Belediyesinin rahmetli başkanlarından Leyla Atakan’ın hayatının anlatıldığı ‘Leyla Hanım’ filmi, duyurusu yapıldıktan uzun bir süre sonra vizyona girdi. Dün ise Süleyman Demirel Kültür Merkezinde filmin galası gerçekleştirildi.

DİKKAT ÇEKTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Hanım filminin galasıyla ilgili bizzat ziyaretler yapmış ve davetiyeler takdim etmişti. Programa katılan isimlerin arasında Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz da yer aldı.

PLAKET VERDİ

Gala akşamının dikkat çeken detayı ise, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ın, uzun bir zaman sonra boy gösterdiği bir İzmit Belediyesi etkinliğinde plaket takdim etmesi oldu. Anons edilerek kürsüye davet edilen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, galanın katılımcılarından bir isme plaket takdim etti.

Ali Korkmaz: Plakette art niyet aramak ihanettir!