Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor Avrupa’ya koşuyor! “77-71”

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor konuk ettiği Bursa Uludağ Basketbol’u 77-71’lik skorla mağlup etti ve Avrupa kupalarına katılma yolunda değerli bir galibiyete daha imza attı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki

TEK TAKIM

İlimizi Süper Lig’deki bir organizasyonda temsil eden tek takım olan İzmit Belediyespor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Bursa Uludağ Basketbol’u ağırladı. Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki müsabakada İzmit’in Perileri rakibini 77-71’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

SON ÇEYREK SAVUNMASIYLA

Baştan sona çekişme içinde geçen maçın ilk 10 dakikasını 21-20 geride kapatan ekibimiz ikinci çeyrekte de hücumda sıkıntı çekti ve soyunma odasına 42-38 geride girdi. Üçüncü çeyrekte Ayşe ve Nared ile sayıla bulan ekibimiz son çeyrek öncesi farkı 1’e indirdi ve son 10 dakikada savunmada çok iyi direnç gösteren kızlar, Nared, Hillsman, Ayşe ve Ivanovic’in sayıları ile maçı 77-71 kazanmasını bildi.

EN SKORER İSİM NARED, AYŞE CORA DA İSTATİSTİKLERİ ALT ÜST ETTİ

Maçın en skorer ismi 24 sayı ile Jaime Nared olurken, Ayşe Cora 18, Hillsman 17, Ivanovic 10, Özge de 6 sayı ile katkı verdi. Öte yandan Ayşe Cora bu maçtaki istatistikleri ile yine farkını ortaya koydu. Milli yıldızımız 18 sayısının yanında 9 asist, 7 ribaunt ve 7 de top çalmalık akıl almaz bir verimlilik ortaya koydu. Uludağ’da Baptista ve Shaqweidia’nın 16’şar sayısı yeterli olmadı.

SEZON SONU İLK 8’E GİRMEK YETERLİ

22. maçında 14. galibiyetine imza atan ve Avrupa kupaları maçları oynamaya bir adım daha yaklaşan bizim kızlar bir sonraki maçında 15 Şubat’ta Nesibe Aydın’a konuk olacak. An itibari ile dördüncü sırada yer alan İzmit Belediyespor normal sezonu ilk 8’de bitirdiği taktirde bu hedefine ulaşacak. Kızlarımızın öncelikli hedefi ise Play-Off maçları öncesi ligi ilk 4’te tamamlayıp saha avantajın eline geçirmek.