Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor, Aslan’ı avladı! “93-79”

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında İzmit Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kocaeli temsilcisi sahadan 93-79 galip ayrıldı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin

Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda Murat Ciner, Hüseyin Çamcı ve Batuhan Mert Gül yönettiği maçta İzmit Belediyespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Körfez ekibi rakibini 93-79 mağlup etti.

İKİNCİ ÇEYREKTE ÜSTÜNLÜĞÜ ELE ALDI

Mücadelenin ilk çeyreğini 23-24 geride kapatan İzmit Belediyespor, ilk yarının sonuna beş sayılık farklı 47-43 üstün girmeyi başardı. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğini 74-63 gibi 11 sayılık farkla kapatan temsilcimiz, mücadeleyi de 93-79 kazandı.

AYŞE CORA’DAN 28 SAYI

İzmit Belediyespor’da kaydettiği 28 sayıyla galibiyette büyük rol oynayan Ayşe Cora’nın yanı sıra Khaalia Hillsman 24, Jaime Nared 21, Gergana Ivanova ve Sierra Lashe Calhoun 9 ve Ferda Yıldız 2 sayıyla oynadı. Konuk ekip Galatasaray’da ise Nicole Hartley’in 22 sayısı galibiyete yeterli olmazken; sarı kırmızılılarda Julie Vanloo 20, Nalyssa Rae Smith 19, Hines Allen 12, Sude Yılmaz 4 ve Meltem Yıldızhan 2 sayıyla oynadı.