Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Kulübü’nün kaderi pazartesi belli oluyor!

İlimizi Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Yaşar Kardaş, Bursa Büyükşehir Belediyespor’un yetkilileri ile bir araya geldi. İkinci görüşme pazartesi günü.

İlimizi Kadınlar Basketbol Süper

SÜPER LİG’DE TEMSİL ETMEK İSTİYORLAR

Bursa’yı yeniden Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil etmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, İzmit Belediyespor ile yarışma haklarnın devredilmesi konusunda ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

ULUDAĞ’A DEVRETMİŞLERDİ

Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyespor adıyla Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde yer alan ancak 2022 yılında yarışma haklarını Bursa Uludağ Basketbol’a devreden Büyükşehir Belediyespor, yeniden Süper Lig’e dönmek için İzmit Belediyespor’la görüşmelere başladı.

BURSA’DA GÖRÜŞTÜLER

Bursa’ya gelen İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş ve İzmit Belediyesi Başkan Danışmanı Çetin Sarıca, Büyükşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Muhammed Aydın ile görüşme gerçekleştirdi.

PAZARTESİ İKİNCİ KEZ BİR ARAYA GELECEKLER

Buluşmada karşılıklı görüş alışverişi yapılırken, iki tarafın da Belediye başkanlarıyla yapılacak görüşme sonrasında pazartesi günü 2. görüşme gerçekleşecek. Kulüp Başkanı Yaşar Kardaş’ın konu ile ilgili aynı gün basına açıklama yapacağı ifade edildi.