Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor krizden galibiyetle çıktı: “102-79”

ING Kadınlar Basketbol Ligi’nin 27. haftasında MKY İzmit Belediyespor evinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Toroslar Basketbol ile karşı karşıya geldi. Körfez temsilcisi sahadan 102-79 galip ayrıldı. 

ING Kadınlar Basketbol Ligi'nin

ING Kadınlar Basketbol Ligi’nin 27. haftasında İzmit Belediyespor ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Toroslar Basketbol karşılaştı. Kocaeli temsilcisi sahadan 102-79’luk skorlar galip ayrıldı.

Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda oynan mücadeleyi hakemler Alper Özgök, Fatma Öztürk, Burak Erkan yönetti. Hasan Fırat Okul’un çalıştırdığı MYK İzmit Belediyespor, ilk çeyreği 22-13, ilk yarıyı da 48-38’lik üstünlükle kapadı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğü koruyan Kocaeli ekibi, son çeyreğe 71-55 önde girdi. Körfez temsilcisi maçı 102-79 kazanmayı başardı.

HİLLSMAN’DA 24 SAYI

MKY İzmit Belediyespor’da Khaalia Hillsman 24 sayı ile maçın yıldızı olurken Sierra Calhoun ise 22 sayı ile oynadı. Körfez ekibinin galibiyetine Gergana İvanova 6, Derya Kavak 4, Ayşe Cora 17, Başak Altunbey 5, Jaime Nared 21, Ferda Yıldız 3 sayılık katkı yaptı. Konuk ekipte ise Christina Brown 24 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, Akdeniz ekibinin diğer sayıları ise Destanni Mone Henderson 20, Kelsey Renee Bone 14, Günesh Denise Karaoğlan 18, Soana Kautelia Angelina Lucet 2, Helin Boybeyi 1 geldi.