Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyespor son çeyrekte galibiyete koştu! “69-65”

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı bu akşam Ormanspor ile karşılaştı. Yahya Kaptan Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki maçın son çeyreğinde dirilen periler maçı 69-65 kazandı ve 3 maç sonra galibiyeti hatırladı.


İzmit Belediyespor Kadın Basketbol

İLK YARI SKORDA DENGE VARDI

Maç boyunca skorda denge vardı. İlk çeyrek 20-20 sona ererken, ikinci çeyrekte konuk ekipte Sutton öne çıktı ve İzmit ekibi soyunma odasına 3 sayı farkla 38-35 geride girdi. Maçın üçüncü çeyreğinde hücumda aksayan İzmit Belediyespor bir ara 9 sayı farkla geriye düşse de Ayşe Cora’nın liderliğinde farkı kapadı.

AYŞE CORA VARSA SORUN YOK

Milli yıldız Ayşe Cora bireysel olarak geliştirdiği pozisyonlarda üst üste basketler bulurken, bu oyuncuya Nared ve Hillsman destek verdi. Son 10 dakikaya 54-49 geride giren İzmit Belediyespor son çeyrekte müthiş bir savunma örneği ortaya koydu. Ormanspor’un pota altı oyuncularının yorgun düşmesi ile de üst üste pota sayıları bulan ekibimiz öne geçti.

MÜTHİŞ SAVUNMA

Son 2 dakikaya 68-60 önde giren İzmit Belediyespor önce 3’lük, ardından 2’lik basket yedi ve fark bitime 33 saniye kala 3 sayıya düştü. Ancak kalan zaman diliminde hata yapmayan mavi yeşilliler çok kritik maçı 69-65 kazanarak 15. maçında 9. galibiyetine imza attı. İzmit Belediyespor’da Ayşe Cora ve Nared 20’şer sayı attı. Ayşe öte yandan 7 asist, 3 top çalma ve 3 de ribaunt alarak kağıdı doldurdu. Ormanspor’da Sutton’un 24, Michaela’nın da 14 sayısı yeterli olmadı.

ÇOK ZOR MAÇLAR VAR

İzmit ekibinin sonraki 3 maçı oldukça zorlu geçecek. Mersin, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi konuk edecek olan İzmit Belediyespor 2 Ocak’ta da Beşiktaş ile Türkiye Kupası maçı oynayacak. Koç Fırat Okul iki kötü yenilginin ardından kendimize gelmemiz gerekiyordu. Güçlü bir takımı, Ormanspor’u savunma gayreti ile mağlup etti, takımı kutlarım” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi