İzmit Belediyespor’dan muhteşem zafer! “83-95”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor deplasmanda Galatasaray’ı 95-83 devirdi ve seride durumu 1-1’e getirdi. Günün yıldızı 30 sayı atan Ayşe Cora’ydı. Serideki üçüncü ve son karşılaşma çarşamba günü İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

İzmit Belediyespor’dan muhteşem zafer! “83-95”

İYİ BAŞLADIK

İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan maça İzmit Belediyespor iyi başladı ve Ayşe Cora’nın sürüklediği hücumların ardından ilk 10 dakikayı 25-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Smith fark yaratan isim oldu ve Galatasaray ilk yarıyı 3 sayı farkla 45-42 önde tamamladı.

SON ÇEYREKTE HILLSMAN SAHNEYE ÇIKTI

Üçüncü çeyrekte hem savunmada hem de hücum da çok etkili bir basketbol ortaya koyan İzmit Belediyespor Nared, Ayşe ve Sierra ile sayılar üretti. Hakemlerin anlamsız düdükleri ile 4 sayılık fark eridi ve son 10 dakikaya 65-65 berabere girildi. Son çeyrekte Hillsman şov vardı. Seride tutuk bir oyun ortaya koyan Amerikalı oyuncu son 10 dakikaya kendisini sakladı ve üst üste sayıları ile İzmit adına farkı açtı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BOŞ KOLTUK KALMASIN

Son bir buçuk dakikaya 12 sayı önde giren İzmit Belediyespor maçı da 95-83 kazanmasını bildi. Maçın yıldızı 30 sayı atan Ayşe Cora oldu. Öte yandan Nared 20, Hillsman 20, Sierra 13, Ivanova da 10 sayı ile galibiyete katkı sundu. Galatasaray’da Smith’in 23 sayısı yeterli olmadı. İlk maçı kaybeden ve ilk skoru 1-1’e getiren İzmit Belediyespor seriyi İzmit’e taşıdı. Çeyrek finalin üçüncü ve son maçı çarşamba günü İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Ekibimiz bu maçı kazanırsa adını son 4’e yazdırmış olacak. Rakip ise Fenerbahçe olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ