İzmit Erzurumlular Derneği'nden çoşkulu erzurum geceleri

İzmit Erzurumlular Derneği tarafından 25 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı düzenlenen "Gel Gör Erzurum Geceleri" adlı programa yoğun katılım gerçekleşti.

İzmit Erzurumlular Derneği'nden çoşkulu erzurum geceleri

Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Aydın, Devleti Aliye Ocakları Kocaeli İl Genel Sekreteri Muhammet Taha Börekci, Ak Parti Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Şimşek, Ak Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Çetin Çomaklı, Ak Parti Başiskele Belediye Meclis Üyesi Salih Çelik, iş insanı Orhan Gedik, Başiskele Erzurumlular Dernek Başkanı Seyfullah Saffet Örs ve yönetimi, Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetimi ile Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Zafer Topkayaa ve yönetimi programa katılarak geceye renk kattı.

İzmit Erzurumlular Derneği'nden çoşkulu erzurum geceleri - Resim : 1

TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit Erzurumlular Derneği Başkanı, programa katılım sağlayan tüm üyeler, dadaşlar ve sazıyla sözüyle geceye coşku katan Yakup Kırşan ve Bünyamin Kırşan kardeşlere ayrı ayrı teşekkür etti. Ayrıca, programa çiğköfte hazırlayıp gönderen BD Döner sahiplerinden Bedri Çolak ve Salih Çelik’e de teşekkürlerini iletti.

İzmit Erzurumlular Derneği'nden çoşkulu erzurum geceleri - Resim : 2

"İZMİTİMİZE LAYIK HİZMET VERECEĞİZ"

Başkan yaptığı açıklamada, "Bizler bir ve birlikte olduğumuz sürece her daim güçlü ve dik oluruz. Sizler arkamızda olduğunuz sürece biz sivil toplum kuruluşlarında örfümüzü ve ananemizi yaşatıp diri tutmak için tüm gayretimizi sarf ederiz. İzmit Erzurumlular Derneği olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dadaşlara ve doğduğumuz şehir Erzurum'a, doyduğumuz şehir Kocaeli'ye, derneğimizin bulunduğu İzmitimize layık hizmetler etmeye devam edeceğiz. Çok şükür bugüne kadar bizlere güvenenleri mahcup etmedik, bundan sonra da Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz," ifadelerini kullandı. Program boyunca Erzurum’a özgü kültürel etkinlikler ve geleneksel lezzetlerle dolu bir gece yaşandı.

İzmit Erzurumlular Derneği'nden çoşkulu erzurum geceleri - Resim : 3