Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“İzmit meydana çıkıyor”

İzmit’te yapımı devam eden Milli İrade Meydanı gün yüzüne çıktı. 

İzmit'te yapımı devam eden

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın “İzmit meydana çıkacak” sloganıyla duyurduğu  ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Milli İrade Meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Projede sona doğru gelinirken, saçak altında asfalt ve mozaik imalatları da tamamlandı. Meydan çevresinde yer alan bariyerlerin kaldırılmasıyla proje gün yüzüne çıktı.

50 bin metrekare alanda kurulan Milli İrade Meydanı’nda çatı kaplama ve saçak altı asma tavan çalışmalarında sona gelindi. Meydana bulunacak olan işletmeler için camlar takılırken, meydanda bina cam doğrama işlemleri ise sürüyor.  Çim serimi ve peyzaj işlemlerinin yanı sıra projede, oyun ve spor elemanları da montaj edildi.

3 BİN 300 METREKARE KAPALI ALAN

3 bin 300 metrekare tek katlı parçalı kapalı alanların içerisinde 105 kişilik çok amaçlı salon, fitness ve spor stüdyosu, kitap kafe, eğitim atölye ve sınıfları, kafe yapıları yer alacak. Saçak yapısı dışında kalan alanda ise meydan, etkinlik alanı, kaykay pisti, doğal amfi, çocuk parkı, yeşil alan ve 32 adedi engelli olmak üzere 366 araçlık açık otopark şeklinde planlandı.