Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit yasta. Şehit kardeşi Abdülkadir Bayraktutar hayatını kaybetti

Acı haber. Kentin tanınan isimlerinden, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde amir olarak görev yapan Yenidoğanspor Kulübü Başkanı Abdülkadir Bayraktutar hayatını kaybetti

Acı haber. Kentin tanınan

Çok acı bir haber. Şehit İlyas Bayraktutar’ın kardeşi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde görevli ve kurum bünyesinde amir olarak görev yapan, Yenidoğanspor Kulüp Başkanı Abdülkadir Bayraktutar, bugün Kuzey Marmara Otoyolunda geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti.

SABAH KAZA GEÇİRDİ
Saat 08.40 sıralarında 41 AB 431 plakalı otomobil sürücüsü Abdülkadir Bayraktutar, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil önce tünelin duvarına çarptı daha sonra tekrar yola savruldu.Sürücü Abdülkadir Bayraktutar hurdaya dönen otomobilin içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle tünelin 2 şeridi trafiğe kapatıldı. Bayraktutar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

SEVENLERİ YASA BOĞULDU
Dakikalar önce de Abdülkadir Bayraktutar’dan ne yazık ki acı haber geldi. Abdülkadir Bayraktutar geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk babası olan Abdülkadir Bayraktutar, kentin de yakından tanıdığı bir isimdi. Yenidoğanspor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Bayraktutar’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

ACI DETAY
Öte yandan 52 yaşındaki Abdülkadir Bayraktutar’la ilgili bir acı detay daha ortaya çıktı. Bayraktutar, ilk eşini ve kızını bir trafik kazası nedeniyle kaybetmişti. Bayraktutar, ne yazık ki aynı kaderi kendisi de yaşadı. Yuvam Akarca’da ikamet eden Bayraktutar’ın cenazesi yarın öğlen namazına müteakip Yuvacık Merkez Camiinden kaldırılarak toprağa verilecek.
Nokta Gazetesi olarak merhum Abdülkadir Bayraktutar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine ise başsağlığı dileriz.