İzmit’i diskoya çevirdiler! Sabah 07.00’de başlayan çile

Kocaeli Modifiyeli Araçlar Derneği’nin düzenlediği festival nedeni ile sabahın erken saatlerinden itibaren İzmit diskoya döndü.

İzmit’i diskoya çevirdiler! Sabah 07.00’de başlayan çile

Kısa adı KOMOD olan Kocaeli Modifiyeli Araçlar Derneği, 20-21 Temmuz tarihleri arasında KOMOD FEST adı altında Kocaeli İnterteks Fuar Alanında bir etkinliğe başladı. Erken saatlerde alanda bulunan onlarca modifiyeli araç İzmitlileri çileden çıkardı. Pazar sabahını evinde geçirmek isteyen vatandaşlar modifiyeli araçların dev hoparlörlerinden çıkan seslerle uyanmak zorunda kaldı. Dev hoparlörlerden son ses müzik açan festival katılımcıları çevreye rahatsızlık verdi. Alanda açılan müzik Yuvacık’ın tepelerinden bile duyuldu

“YOK MU BU ŞEHRİN SAHİBİ”

Duruma tepki gösteren isimlerden biri de İYİ Parti İzmit İlçe Kurucu Başkanı Ufuk Turan oldu. Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Pazar günü sabahının köründe başlayan İzmit’in merkezini inleten bu müzik sesi nedir ya.Ayıptır günahtır insanlar uyuyorlar. Bu kadar saçma bir şey olur mu. Yok mu bu şehrin sahibi” ifadelerini kullandı.

“SABAH SABAH İZİN VERİLİR Mİ?”

Başiskele Servetiye Karşı Mahalle Muhtarı Halit Artan, Bahçecik’in tepesine kadar seslerin geldiğini söyledi, “Bahçecik’in tepesinde sabahın 7'sinden beri bu sesi duymak zorunda mıyız Allah aşkına? Sabah sabah bu kadar gürültüye izin verilir mi?” diye isyan etti.

Kaynak: Serhat Güneş