‘İzmit’i geri almak için bu koltuğa oturdum’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar gazetemize yaptığı açıklamalarda, “İzmit’i geri almak için bu koltuğa oturdum” dedi.

‘İzmit’i geri almak için bu koltuğa oturdum’

Nokta Gazetesi olarak ziyaret ettiğimiz AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Atandıktan hemen sonra saha çalışmalarına başladıklarını ifade eden Dokuzlar, sahayı boş bırakmadıklarını söyledi. Yönetimlerini oluşturduktan sonra hiçbir olumsuz tepki almadığını dile getiren İlçe Başkanı Halil Güngür Dokuzlar, “3-5 cılız ses elbet olacaktır. Ama bize gelen tepkiler yüzde 100 olumlu. Çünkü teşkilat dışından kimseyi almadık.

“GENÇ KARDEŞLERİMİZİ DE OYUNA KOYDUK”

En genç kardeşlerimiz bile gençlik kollarından geldi. Genel merkezimizin yeni bir uygulaması vardı. Uygulamada ana kademede 30 yaş altı kadın ve erkek siyasetçi isteniyordu. Genç kardeşlerimiz için burası bir okul. Biz de onlara burada abilik ve ablalık yapıyoruz. Siyaseten kendilerini geliştirmiş oluyorlar. İnsanları bir yere getirmek için onların gönlüne bu işin girmesi lazım. Yeni yönetimimizde genç kardeşlerimizi de oyuna koyduk.

“SIFIRLAMA YETKİSİ VERİLMESİNE RAĞMEN…”

AK Parti ekolünün uygulama metodu hep aynı. İnsana dokunmak. Biz insan odaklı siyaset yapıyoruz. Gençlerimiz, kadınlarımız da bu metodu biliyorlar. Hep birlikte bu doğrultuda çalışıyoruz. Bana sıfırlama yetkisi verilmesine rağmen, arkadaşlarımın tecrübelerine inandığım için devam ettiğim çok isim oldu. İnanmış insanlar siyasete bir şekilde devam ediyor. İnandırılmış insanlar zaman zaman vagonlardan iniyor.

‘İzmit’i geri almak için bu koltuğa oturdum’ - Resim : 1

“TEŞKİLATA YABANCI DEĞİLİM”

Biz inanmış insanlarla devam ediyoruz. Geçen yönetimden ayrılan arkadaşlarımızın hepsi idealleri olan insanlar. Kalan arkadaşlarımızın hepsi 2-3 dönemdir siyasetin içerisinde olan insanlar. Benim onların tecrübelerine ihtiyacım var. İlk günden beri seçim çalışmalarına da başladık. Ben teşkilata yabancı biri değilim. İzmit’te oturuyorum, İzmit’te siyaset yapıyorum. Bu insanları siyasetten önce de tanıyorum. İzmit çok büyük ama herkesin birbirleri ile bağı var” dedi.

“İNANARAK BU KOLTUĞA OTURDUM”

İzmit adayı için henüz anket çalışmalarına başlamadıklarını ifade eden Dokuzlar, “Anket çalışması için süreç takvimini bekliyoruz. Takvim netleştikten sonra isimlerin üzerinde konuşmalar başlasın o zaman anket çalışmamız başlayacaktır. Ben inanarak bu koltuğa oturdum. Sonradan inandırılmadım. İzmit’i almak için bu koltuktayım. Ben kardeşlerimin bu tecrübesi ile İzmit’i geri alacağımıza inanıyorum” ifade etti.

‘İzmit’i geri almak için bu koltuğa oturdum’ - Resim : 2