Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in çocukları Elazığ’a kök söktürdü! “1-1”

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor, Elazığspor karşısında çok başarılı bir futbol ortaya koydu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

VANSPOR’A ŞANSSIZ BİR ŞEKİLDE YENİLDİLER

Neredeyse tamamı İzmitli futbolculardan oluşan Belediye Derincespor sezonun ilk maçında Vanspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olurken golü 89. dakikada kalesinde gördü. Sarı lacivertli gençlerimiz ikinci maçında yine şampiyonluk adayı takımlardan Elazığspor’u konuk etti. Gençler, rakibi karşısında 90 dakika boyunca başa baş bir oyun ortaya koydu.

 

ALİ KETEN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken Elazığ Beykan ile Derince ise İlker ve Yusuf Efe ile gole yaklaştı. Maçın ikinci yarısı da ilk yarıdaki oyun gibi dengeli geçti. Maçın 55. dakikasında Elazığspor’da oynayan Kocaelispor’un eski futbolcusu Ali Keten, Berat Kartal’a yaptığı faulün ardından direk kırmızı kart gördü ve Elazığ temsilcisi maçta 10 kişi kaldı.

BEYKAN, ELAZIĞ’I ÖNE GEÇİRDİ

1 kişi eksik oynayan Elazığspor maçın 61. dakikasında öne geçti. Ceza sahasında kaleye doğru gönderilen topu Volkan Mert çok iyi bir refleks ile çıkardı, boşta kalan top Beykan’a kadar geldi ve bu futbolcu yerden kaleye gönderdiği topu filelerle buluşturdu. Belediye Derincespor’un gençleri beraberlik golü için çok adamla yüklenmeye başladı ve Bedirhan ile gole çok yaklaştı.

İSA ATTI, DERİNCE İLK PUANINI ALDI

Ekibimiz 79’da ise sezonun ilk golüne kavuştu. Oyuna sonradan giren İsa, İlyas’ın pası sonrası ceza sahası önünde yakaladığı top şık bir vuruşla kaleci İsmet’in sağından ağlara gönderdi. “1-1” Kalan sürede Derince’nin çabaları galibiyet golü için yeterli olmadı ve rakibi ile 1-1 berabere kalan Belediye Derincespor sezonun ilk puanını da almış oldu. Derince üçüncü maçında Menemenspor ile deplasmanda karşılaşacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasının
Sıradaki Haber Adana’da kazanan çıkmadı. Sol Bamba unutulmadı!