Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli antrenörler milli takımımızın gururu oluyor!

Dünya Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan Ümit – Genç – U-21 Avrupa Şampiyonası Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılacak. Teknik kadroda yer alan İzmitli antrenörler Soner Açıkyol ve Timur Doğan gururumuz olurken, hedef Avrupa şampiyonluğu olarak belirlendi.

Dünya Karate Federasyonu faaliyet

TOPLAM 42 SPORCU

Erzurum’da kampı devam eden Türkiye Ümit – Genç – U-21 takımımızda yaklaşan Avrupa Şampiyonası öncesi heyecan artıyor. Milli takımımız adına 21 kadın ve 21 erkek olmak üzere toplamda 42 sporcu mücadele edecek. 7 kişilik teknik kadroda yer alan İzmitli antrenörler Soner Açıkyol ve Timur Doğan da ay yıldızlı bayrağımızla ilimizi başarı ile temsil ediyor.

TÜRK KARATECİLERLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORLAR

Soner Açıkyol Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bildiğiniz üzere Türkiye karatesi dünyada marka ülkelerden birisi oldu. Artık rakiplerimiz Türk sporcu ile karşılaşmak istemiyor. Akıllı yatırımların ve doğru çalışmaların ödülü almaya başlayan ülkemiz karatesi alt yapıda da çok büyük bir atılım içinde. Dünya Karate Federasyonu faaliyet programında yer alan Ümit – Genç – U-21 Avrupa Şampiyonası Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılacak.

ALNIMIZIN AKI İLE DÖNECEĞİZ

Teknik kadroda Kocaeli’yi Timur Doğan hocam ile birlikte temsil ediyoruz. Hazırlığımız yaklaşık bir aydır sürüyor. 6 Şubat’ta Avrupa şampiyonası için Gürcistan’a hareket edeceğiz. Teknik kadro olarak kendimize ve tabii ki sporcularımıza çok güveniyoruz. Her biri çok yetenekli ve bir o kadar da pırlanta biri karakterlere sahipler. İnanıyorum ki Gürcistan’da bayrağımızı bol bol dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ülkemizin duaları ile Gürcistan’dan alnımızın akı ile döneceğiz inşallah.