İzmitli dev santrfor Batuhan Altıntaş Belediye Derincespor’da!

2. Lig’de ilimizi temsil eden Belediye Derincespor kadrosuna İzmitli golcü futbolcu Batuhan Altıntaş’ı kattı.

İzmitli dev santrfor Batuhan Altıntaş Belediye Derincespor’da!

ÇOK ÖZEL BİR İSİM

Vanspor maçında son derece iyi mücadele etmesine rağmen zorlu deplasmanın 89. dakikasında yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılan Belediye Derincespor kadrosuna İzmit’in yetiştirdiği en özel futbolcular arasında yer alan Batuhan Altıntaş’ı kattı. Batuhan’ın transferi ile Derince ekibi ofans hattını güçlendirdi.

ALTINTAŞ AİLESİNİN YETENEKLİ İSMİ

Galatasaray’ın milli takımın efsane ismi Yusuf Altıntaş’ın oğlu, Kocaelispor’un unutulmaz futbolcularından Yaşar Altıntaş’ın yeğeni, Köseköy’ün tarihine damga vurmuş “Köylü Mustafa” olarak bilinen merhum Mustafa Altıntaş’ın torunu Mustafa Batuhan Altıntaş 1996 İzmit doğumlu.

KOCAELİ GÜNEŞ’TE YETİŞTİ

Kocaeli Güneşspor’da yetişen ve sırası ile Bursaspor, Kasımpaşa, Yeni Malatya, Giresun, Bolu, Ankaraspor, 1922 Konya, Erzincan ve İnegölspor’da forma giyen Batuhan, Almanya’nın Hamburg takımının da başarısı için mücadele etmişti. Batuhan tam 54 kez Milli takımımızın alt yaş gruplarında yer aldı. Batuhan 72 İkinci Lig maçında 16, 44 Birinci Lig maçında 2, 28 Süper Lig maçında da 3, 26 Türkiye Kupası maçında 13, 16 Avrupa Şampiyonası maçında ise 7 gole, imza attı.

Kaynak: Erdem Övüç