Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli esnafın oğlu kazada yaşamını yitirdi

Dilovası D-100 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 3 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaşamını yitiren 20 yaşındaki Cengiz Baran Dolu’nun İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan esnaflarından olan İzmit Soydan İş Merkezinde faaliyet gösteren Tozlu Raflar Kitapevi sahibi Zafer Dolu’nun oğlu olduğu öğrenildi.

Dilovası D-100 Karayolu’nda meydana

Alınan bilgiye göre D-100 karayolu Dilovası rampasında seyir halindeki çekici arızalanınca sağ şeritte durdu. Hareket halindeki tır ise çekiye çarpmamak için yolun orta şeridine geçerken bu sırada 41 APS 486 plakalı otomobil, önce tıra daha sonra da bariyerlere çarparak 250 metre sürüklendikten sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulunurken otomobildeki Cengiz Baran Dolu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada yaralanan Filiz D., Emre A. ve şoför Ömer Y. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Hurdaya dönen otomobil olay yerine gelen çekici ile otoparka götürüldü. Bir süre ulaşımın aksadığı yolda trafik araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazaya neden olan tır sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığı öne sürüldü. Kazada yaşamını yitiren 20 yaşındaki Cengiz Baran Dolu’nun İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan esnaflarından olan İzmit Soydan İş Merkezinde faaliyet gösteren Tozlu Raflar Kitapevi sahibi Zafer Dolu’nun oğlu olduğu öğrenildi. Cengiz Baran Dolu’nun cenazesi pazartesi günü Tuzla Hacı Mustafa Eminoğlu Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kocaeli haber – TIR’a ve bariyere çarpan araç 250 metre sürüklendi: 1 ölü, 3 yaralı var!