İzmitli halterci Vahdet Bekir Gencan DÜNYAYI kaldırdı!

İzmit Kuruçeşmeli halterci Vahdet Bekir Gencan, 11-15 Eylül tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası 96 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

İzmitli halterci Vahdet Bekir Gencan DÜNYAYI kaldırdı!

4 YIL ÖNCE HALTERE BAŞLADI

İzmitli halterciden büyük bir başarı geldi. Konya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası 96 kiloda Türkiye şampiyonu olan Vahdet Bekir Gencan göğsümüzü kabarttı. 26 yaşındaki yaklaşık 4 yıl önce başladığı halter branşında daha önce 1 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve Türkiye Belediyeler Arası şampiyonluğu yaşadı.

ANTRENÖRLERİME TEŞEKKÜR EDERİM

Milli sporcu “Beni bu spora başlatan ve başladığım günden beri sonsuz destek gösteren, beni eğiten antrenörlerim Nurcihan Hönül, Şule Şahbaz ve Abdülbaki İtmiş’e çok şey borçluyum. Bana, eğer istersem gerçekten başaracağımı öğrettikleri, beni bu yolda her daim destekledikleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Başarılı sporcu ayrıca “Bu sporu yaparken bana manevi desteklerini esirgemeyen sayın İsmail Batı ve Fatih Dizdar’a da çok minnettarım. Bundan sonraki hedefim yurtdışında ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve Yüce Türk Milleti’nin şanlı bayrağını dalgalandırmak, İstiklal Marşımızı o kürsüden Avrupa ve dünyaya dinletmektir” ifadelerine yer verdi.

İzmitli halterci Vahdet Bekir Gencan DÜNYAYI kaldırdı! - Resim : 1 İzmitli halterci Vahdet Bekir Gencan DÜNYAYI kaldırdı! - Resim : 2 İzmitli halterci Vahdet Bekir Gencan DÜNYAYI kaldırdı! - Resim : 3 İzmitli halterci Vahdet Bekir Gencan DÜNYAYI kaldırdı! - Resim : 4

Kaynak: Erdem Övüç