Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli Kerem şov yaptı: “3-1”

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray kendi evinde İstanbulspor’u konuk etti. Dakika 28’de Sambissa’nın golüyle 1-0 geriye düşen Aslan, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 22.

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray İstanbulspor’u ağırladı. 28’de Sambissa’nın golüne engel olamayan Cimbom 1-0 geriye düşmesine rağmen Kerem Aktürkoğlu’nun 36’da (p) ve 79’da, Icardi’nin de 90+3’te attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kerem Aktürkoğlu sarı kırmızlı formayla bu sezon ligde 7. golünü kaydederken, yıldız oyuncu 2 golde de asist yaptı. Ayrıca Kerem’in Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 3 de golü bulunuyor.

İKİ GOL VAR’DAN DÖNDÜ

Rams Park’ta oynanan ve saat 20.00’de başlayan karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetti. Birisi İstanbulspor’a diğeri de Galatasaray’a olan iki golün VAR’dan döndüğü karşılaşmanın 89. dakikasında İstanbulsporlu Mendy Barış Alper Yılmaz’ın ayağına basmasından dolayı VAR incelemesinin ardından kırımızı kart gördü.

BOEY KADRODA YER ALMADI

Galatasaray’ın Fransız sağ beki Sacha Boey İstanbulspor ile oynan karşılaşmanın maç kadrosuna alınmazken, Okan Buruk oyuncunun ayağında ağrı olduğunu ve bu yüzden kadroya dahil edilmediğini açıkladı. Boey’in yerine sağ bek bölgesinde Okan Buruk, Barış Alper’e görev verdi. Sarı kırmızılılarda Boey’in dışında sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı, Sergio Oliveira’nın yanı sıra Angelino da bugün takımını yalnız bıraktı.

ZAHA YİNE FORVETTE

Sarı kırmızılıların hafta sonunda oynadıkları karşılaşmada forvet olarak başlayan ve maça damgasını vuran Zaha bu akşam da ileri uçta görev alırken; Fildişili yıldız oyuncu 81’de yerini Halil Dervişoğlu’na bıraktı. Icardi ise oyuna 46. dakikada Tete’nin yerine dahil oldu. Galatasaray bu galibiyetle ligde puanını 57 yaparken, İstanbulspor ise 10 puanda kaldı.