Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli muhtarı kızdırdılar: Ablan kurban olsun sana!

Bir dönem İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile oldukça ters olan Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş’ı kızdırdılar

Bir dönem İzmit Belediye

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş’ın ilişkisi oldukça gergin başladı. AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Muhtar Ali Akbaş, 5 yıllık süreç içerisinde AK Parti’den uzaklaştı ve kendisine bela okuduğu gerekçesiyle de araları açık olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile de barıştı.

GİDİYOR GİTMEKTE OLAN

Dün ise AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi adayı Önder Karakaş’ın sosyal medya gönderisinin altında Ali Akbaş’ı kızdırdılar. Karakaş sosyal medya hesabı üzerinden İzmit seçimlerini kastederek, “Geliyor gelmekte olan, gidiyor gitmekte olan Allah’ın izniyle” yazdı.

YA TUTUŞMAZSA?

Muhtar Ali Akbaş da bu gönderinin altına yorum yaptı. “Ya tutuşmazsa?” Diyen Muhtar Akbaş yorumunda “Hani denir ya ya tutarsa! Ya tutuşmazsa! Halkın kararı her şeyin üstündedir! Bekleyip görelim hayırlısı diyelim!” İfadelerine yer veri. Önder Karakaş’ın Akbaş’a yanıtı, “Halkın teveccühü başımızın üstündedir. Biz iddialıyız kazanacağız inşallah” şeklinde oldu.

ABLAN KURBAN OLSUN SANA

Yeniden Önder Karakaş’a yanıt veren Ali Akbaş, “Eyvallah kardeşim hayırlı olsun deriz! Kimse kaybetmek için aday olmaz!” İfadelerini kullandı. Tam bu anda araya her iki ismin de tanıdığı Ferdi Özdil girdi. Özdil Muhtar Akbaş’a “Ablan kurban olsun sana, senin gibi yol arkadaşı bulmuş. Arkandayız yürü” yazdı.

SEN TIRAŞA DEVAM ET!

Bu yoruma biraz öfkelenen Muhtar Ali Akbaş, “Ya berber kardeş çok zorlama bence akşam akşam! Hadi sen tıraşa devam et!” Diyerek Ferdi Özdil’e minik bir posta koydu. Daha sonra bu yorumlaşmalar kesildi.