Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te kim önde? Fatma Kaplan Hürriyet mi, Muharrem Tutuş mu?

İzmitliler 31 mart tarihinde sandığa giderek yeni belediye başkanını seçecek. Mevcut başkan CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet ve AK Partili Muharrem Tutuş’un yarışacağı seçim hakkında Gazeteci Nurettin Kolaylı anket sonuçları paylaştı.

İzmitliler 31 mart tarihinde

Yerel seçimlere sayılı gün kala siyasi partilerin belediye başkan adayları siyasi propogandalarını sürdürüyor. Siyasetin kızıştığı Kocaeli’de en çok merak edilen ilçe ise İzmit. 2019 seçimlerinde İzmit’i kaybeden AK Parti, ilçeyi geri almak için tam gaz çalışıyor.

HÜRRİYET SAHADAN AYRILMIYOR

5 senedir İzmit Belediye Başkanlığını sürdüren CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet ise İzmit’i kaybetmemek için sahadan ayrılmıyor. 31 mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için çeşitli firmalar tarafından anketler yapılıyor.

GAZETECİ KOLAYLI PAYLAŞTI

İlimizin tanınan gazetecilerinden Nurettin Kolaylı da sosyal medya hesabından her iki partinin de yaptığı anket çalışmasını paylaştı. Kolaylı paylaşımında seçimlerin kafa kafaya gittiğini ifade ederek şu sözleri söyledi: “İzmit’te iktidar partisinin adayı Muharrem Tutuş ile Cumhuriyet Halk Partisi adayı Fatma Kaplan Hürriyet kıyasıya yarışlarına sahada devam ediyorlar.

FARK SADECE YÜZDE 2

Her iki aday da sahada zaman zaman anketler yaptırıyor fakat aldığımız bilgilerde şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor. Muharrem Tutuş ekibinin yaptırdığı ankette Ak Parti İzmit’te % 2 önde çıkarken. CHP adayı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yapılan anketlerde CHP AK Parti’nin %2 önünde çıkıyor.

“SAHADA GÖRÜNEN BİR GERÇEK VAR”

Seçime kadar böyle çok anket sonucu ile karşılaşacağız fakat sahada görünen bir gerçek var nasıl İstanbul’daki seçim kafa kafaya gidiyorsa İzmit seçimleri de de o şekilde gidiyor.”