İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ( CHP) 101. yılı şerefine, İzmit İlçe Başkanlığı önünde Kuruluş Korteji ve Çelenk Sunma töreni yapıldı.

İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 101. yıl dönümü sebebiyle, saat 11.30'da İzmit İlçe Başkanlığı önünde kutlama programı düzenlendi. Program, kurtuluş korteji ile başladı, saygı duruşunun ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile sona erdi. Törende CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP eski milletvekili Hikmet Erenkaya, il ve ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları ve vatandaşlar katıldı.

"BİR DUA ETMEYİ REVA GÖRMÜYOR"

Açılış konuşmasında Diyanet İşleri Başkanlığı'na değinen Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, "Cumhuriyet Halk partisi Türkiye'nin çimentosudur. CHP' ye o kadar ihtiyaç var ki... Kıymetli yol arkadaşlarım Türkiye öyle bir hale geldi ki, öyle bir Diyanet İşleri Başkanlığı var ki bir dua etmeyi Atatürk ve silah arkadaşlarına reva görmüyor" dedi.

HÜRRİYET: DURMADAN...

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise teşekkür konuşması yaparak, "Atamızın gösterdiği yolda partimizin 101 yıllık hafızası ile asla durmadan çalışmaya devam edeceğiz. 101. yaşımız örgütümüze, ailemize, bütün üyelerimize kutlu olsun" açıklamalarında bulundu.

GÖKÇE: GURUR DUYUYORUM

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe de CHP'nin kuruluşuna değinerek, "CHP meydanlarda, sokaklarda ve cephede kurulmuş, ülkenin kuruluş partisidir. 12 Eylül'de kapatılmasına rağmen, yılmadan ayakta kalan bir partinin üyelerisiniz. Bende 101 yıllık bir partinin üyesi olmaktan gurur duyduğumu özellikle belirtmek isterim. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum" açıklamalarında bulundu.

İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 1 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 2 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 3 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 4 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 5 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 6 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 7 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 8 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 9 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 10 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 11 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 12 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 13 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 14 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 15 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 16 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 17 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 18 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 19 İzmit'te 'Kurtuluş Korteji' coşkusu! - Resim : 20

Kaynak: Eyyüb Ensar Açıkgöz