İzmit’te 'Millet' Başiskele’de 'Cumhur' katıldı!

Seçimlerde kendi adayını çıkaracak olan YRP Başiskele teşkilatının İlçe Kongresine Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral ve MHP İlçe Başkanı Şahin Kaya da katıldı.

İzmit’te 'Millet' Başiskele’de 'Cumhur' katıldı!

Yeniden Refah Partisi Başiskele ikinci olağanüstü kongresi bugün Başiskele Yeniköy’de bulunan Yeniköy Kültür Merkezinde yapıldı. Tek liste ile gerçekleşen kongrede atanmış ilçe başkanı Kerim Can tek aday oldu.. 124 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongreye Kongreye Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve MKYK üyesi Erhan Erdoğan da katıldı.

CUMHUR İTTİFAKI ORADAYDI

Saat 13.45 sularında başlayan kongreye Cumhur İttifakı temsilcileri de katıldı. Kongreye Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya da katıldı. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen YRP İzmit Kongresinde Cumhur İttifakı temsilcileri kongreye katılmamış, sadece CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katılmıştı.

“GÜZEL İŞLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE”

Kongrede kısa bir selamlama konuşması yapan Yasin Özlü, “Kongreniz hayırlı olsun. Berekli bir toplantı olsun. Konuşma yapmayı beklemiyrodum. Nezaketiniz için teşekkür ederim. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Başarılar diliyorum. Doğru işlerde güzel işlerde buluşmak dileğiyle” dedi.

İzmit’te 'Millet' Başiskele’de 'Cumhur' katıldı! - Resim : 1