Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te şampiyonluk kutlamalarında gerginlik

İzmit’te şampiyonluk kutlamak isteyen Galatasaray taraftarları ile Kocaelispor taraftarları arasında gerginlik çıktı.

İzmit'te şampiyonluk kutlamak isteyen

İzmit’te şampiyonluk kutlamak isteyen Galatasaray taraftarları ile Kocaelispor taraftarları arasında gerginlik çıktı. Bir grup Kocaelispor taraftarı şampiyonluk kutlamak isteyen Galatasaray taraftarına saldırdı. Galatasaray bayrağı yakılmak istenince çevik kuvvet olaya müdahale etti.

YORUMLAR

6 adet yorum var

  1. Başarılı olan takım takdir ve tebrik edilir. Buna karşı çıkan olay ve kargaşa çıkaranlar ise futbol sever değil kavga ve kargaşadan nemalanan düşüncesiz sokak tayfalarıdır.

  2. Ne kadar saçmallk bu blrakln sampiyon olan sampiyonlugunu kutlasln kocaelisporla sùper ligin ne alakasl var bu arada bende kocaeli spor taraftarlylm

  3. Çok saçma bir gerginlik yaşandı. Ben futbol sevmem fakat herkes şampiyonluk kutlar. Sonuçta bu Sakarya sporu kutlamıyorlar.

    1
    1
    1. Kıskançlık, hazımsızlık, nerden baksan ahmakca . Her Kocaeli’de oturan Kocaelispor u tutacak diye bir kural mı var. Galatasaray bileğinin hakkıyla süperlig şampiyonu olmuş tabii ki taraftarı da şampiyonluğunu kutlayacak. Kanun yasa tanımaz bir kaç serseri istemiyor diye kutlanmayacak değil.Herkes haddini bilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla
Sıradaki Haber Kent Kart kuyruğunda yoğunluk var! Her yaştan insan orada