İzmit’teki İyi Partililer ne yapacak? Çıksınlar, açıklama yapsınlar!

Kentin sevilen programlarından Nokta Atışı’nda, CHP – İyi Parti ittifakının olmadığı senaryoda, İzmit’teki İyi Partililerin durumu alındı

Çarşamba akşamlarının bir klasiği haline dönüşen, Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın moderatörlüğündeki Nokta Atışı programı, yine dopdulu geçti. MHP İl eski Başkanı Aydın Ünlü ve CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın yorumcu olarak yer aldığı programda, CHP ve İyi Parti’nin ittifak yapmadığı senaryoda, İyi Partililerin durumu konuşuldu. MHP’li Aydın Ünlü İyi Partililere, “Çıkın açıklama yapın” çağrısında bulundu.

ÇOK ÖNEMLİ YERLERDE İYİ PARTİLİLER VAR

İşte programdan kesitler:

Mehmet Ümit Küçükkaya: Özellikle Ankara’da, bürokrasinin başında çok önemli yerlerde İyi Partili arkadaşlar var. İzmit Belediyesindeki arkadaşlar ne yapacak?

HADİ BUYURUN!

Aydın Ünlü: İzmit Belediyesindeki İyi Partililer ne yapacak? CHP’ye oy verecekler. Başka ne yapacaklar? Kimse o koltukları bırakmaz. Ankara’yı bırak, İzmit’teki arkadaşlar ne yapacaklar? Çıksınlar bir açıklama yapsınlar. Desinler ki, Biz İyi Partiliyiz. İttifak yapmayacaksak bu makamlardan istifa ederiz, İyi Parti’ye açık oy veririz. Hadi buyrun, desinler.

CHP DE İYİ PARTİ DE FATURAYI ÖDER

Mehmet Ümit Küçükkaya: Kimse kırılmasın diye kendi seçmenimden oy veriyorum. Karşıyaka’da CHP seçmeni yüzde 30 az oy vermiş. Kendi partisine seçmen tokat atmaktan çekinmemiş. Bugün Ekrem beyle, Muharrem İnce’nin görüştüğü iddiaları var. İzmir’de sıkıntı olmasın diye. İyi Parti ayrı giriyor o ayrı giriyor bu ayrı giriyor. İzmir'de sıkıntı olmasın diye Atatürkçü cumhuriyetçi milliyetçi bir lideri hem de ittifakın açığını kapatsın noktasında eski arkadaşlarına, dostlarına geliyor. Yani Atatürkçülük Cumhuriyetçilik çizgisinden iyi Parti ve CHP milim kaçarsa İkisi de faturasını öder.

ATATÜRK SATAŞMASI

Aydın Ünlü: Bu Atatürk de hep sizin değil ya, bizim de ya. Benim liderim Devlet Bahçeli’nin Atatürk’ü sevdiği kadar bana göre, siz sevemiyorsunuz.

Programın ilgili kısımlarını aşağıdaki canlı yayın linkinin 3’ncü saat 58’nci dakika ile 4’üncü saat 1’nci dakika arasında izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ