Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jean Monnet Burs Başvuru 2025-2026: Jean Monnet Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? Jean Monnet Burs Başvuru Belgeleri

Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği Jean Monnet burs başvuru duyurusu geldi. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü beklenen Jean Monnet burs detaylarını açıkladı. Peki, Jean Monnet bursu başvuru başladı mı? Jean Monnet burs başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği

Avrupa Birliği tarafından Türkiye’deki üniversitelerin lisans son sınıf ve lisansüstü öğrencilerine verilen Jean Monnet burs başvuru araştırmaları hızlandı. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ardından Jean Monnet burs başvurularının nasıl yapılacağı sorgulandı. Peki, Jean Monnet bursu başvuru başladı mı? Jean Monnet burs başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler..

JEAN MONNET BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Üniversite son sınıf, yüksek lisans, doktora öğrencileri ile kamu çalışanlarının faydalanabileceği Jean Monnet burs başvuruları 5 Kasım 2024 Salı günü sona erecek. AB üyesi ülkelerdeki eğitim kurumlarında en az 3 en fazla 12 ay boyunca lisansüstü ve araştırma düzeyinde akademik çalışma yapma fırsatı sunan Jean Monnet burs başvuru detayları için jeanmonnet.org.tr adresine giriş yapmanız gerekiyor. Başvuru yapacak kişilerin Merkezi Finans ve İhale Birimi’ne kapalı zarf içerisinde posta, kargo ya da elden belge teslim etmesi isteniyor.

JEAN MONNET BURS BAŞVURU BELGELERİ

-Duyuru Metni 2025-2026 (İngilizce)

-İngilizce Başvuru Formu 2025-2026

-Türkçe Başvuru Formu 2025-2026

-Öngörülen Takvim

-Ek-20 Tavsiye Edilen İzin Yazısı Formatı

-Ek-21 Tavsiye Edilen Çalışma Yazısı Formatı