Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jimmy Durmaz için masadaki 3 takımdan birisi de Kocaelispor

Kocaelispor’da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil siyahlılar Jimmy Durmaz için masada… Diğer takımlar Sakarya ve Şanlıurfa…

Kocaelispor’da devre arası transfer

İSVEÇ ASILLI TÜRK FUTBOLCU
Kış transfer sürecinde kadrosuna İzmitli stoper Haşim Arda Sarman ve Hırvat Josip Vukovic’i katan, Azerbaycan’ın golcüsü Şeydayev’e de resmi imza attırmaya hazırlanan Kocaelispor, 8 numara pozisyonu için bir ismi daha gündemine aldı. Bu isim bonservisi elinde olan Jimmy Durmaz… İsveç asıllı Türk futbolcu son olarak İsveç’in AİK takımında oynadı ve 19 maçta toplam 620 dakika sahada kaldı.

TEK ENDİŞEM YAŞI
Durmaz için akşam saatlerinde temaslar arttı. Başkan Engin Koyun, Jimmy Durmaz’ın durumunu sordu. Sakarya ve Şanlıurfaspor’un da takibinde bulunan Durmaz, Kocaelispor’un girişimine çok daha sıcak baktı. Başkan Engin Koyun, Durmaz için “Tek endişem yaşı” dedi. 1989 doğumlu Jimmy’nin temsilcileri futbolcunun hem 8 numarada hem de kanatlarda rahatlıkla oynayabildiğini belirtti.

FİYATI DÜŞÜRÜRÜM
Kocaelispor, Durmaz ile yarım sezonluk anlaşma zemini arıyor. Ancak 1.5 yıllık, opsiyon hakkı Kocaelispor’da olmak sureti ile de bir sözleşme üzerinde de duruldu. Mali anlamda büyük bir sorun yok. Jimmy Durmaz’ın sezon sonuna kadar ilk istediği rakam Kocaelispor için biraz yüksek gelince Durmaz, bonus ve şampiyonluk maddesi ekleriz, fiyatı düşürürüm” dedi. Kocaelispor’un Manisa ile oynayacağı maçın ardından Jimmy Durmaz transferi enine boyuna bir kez daha masaya yatırılacak.

HAKAN ARSLAN’DA SON DURUM
Öte yandan Kocaelispor’dan Sivaspor’un futbolcusu Hakan Arslan için 3 kez “Seni istiyoruz” denildi ancak resmi bir mukavele sunulmadığı için Hakan Arslan’ın menajeri, eski Sivassporlu futbolcu Abdurrahman Dereli “Eğer futbolcuyu istiyorsanız resmi teklif ile gelin” dedi.

BÜLENT UYGUN: HAKAN, MERKEZDE EN GÜVENDİĞİM İSİM
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un Galatasaray maçında sahaya 11’de başlattığı ve iyi de oynayan Hakan için “Elimde futbolcu yok. 5-6 tane futbolcu lazım. Hakan merkezde benim en güvendiğim isimlerden. Gönderirsem elim çok zayıflar. Transferlerimiz gelirse yeniden Hakan ve Kocaelispor için aksiyon alırız” dediği öğrenildi. Kocaelispor’un öncelikli girişimi an itibariyle Jimmy Durmaz için gerçekleşecek ve hafta içinde futbolcu için yol haritası belirginleşecek.