Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Joker: İkili Delilik ne zaman vizyona girecek? Ne kadar izlendi? Joker: İkili Delilik bütün detaylar?

Todd Phillips’in müzikal öğelerle dolu merakla beklenen devam filmi Joker: Folie a Deux devam filmi için uluslararası alanda daha iyi gelir elde edildi

Todd Phillips'in müzikal öğelerle

Todd Phillips’in müzikal öğelerle dolu merakla beklenen devam filmi Joker: Folie a Deux 2 küresel tahmin 140 milyon dolar iken, Imax ve PLF gibi premium formatlar da dahil olmak üzere 4.000 ABD sinemasında 55-60 milyon dolarlık bir iç tahmin var. Variety’ye göre bu, üç hafta önce tahmin edilen 70 milyon dolarlık ilk iç tahminden bir düşüş.

1.07 MİLYAR DOLAR HASILAT

Hindistan’da, sektör takipçisi Sacnilk’e göre Joker: Folie a Deux, açılış günü olan 2 Ekim’de net 5 crore ₹ topladı ve İngilizce dilindeki doluluk oranı Çarşamba günü %22,70 oldu. Film, formatlar arasında değişen doluluk oranları gördü, IMAX 2D %64,58 ile lider oldu, ardından %43,32 ile 2D geldi ve ICE, 4DX ve 2D ekranlar gibi diğer formatlar yaklaşık %40 doluluk gösterdi. Film, küresel olarak 1,07 milyar dolar hasılat elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan ikinci R dereceli filmi olan 2019 filmi Joker’in büyük başarısını tekrarlayamadı. Orijinal film 11 Oscar adaylığı aldı ve Joaquin Phoenix’in En İyi Erkek Oyuncu ödülü de dahil olmak üzere ikisini kazandı.

Joker 2’nin 1 Ekim’de vizyona girdiği Kore’de film, açılış gününde 1,3 milyon dolar hasılat elde etti. ABD’de vizyona girmesi 4 Ekim olarak belirlendi ve Variety’deki bir habere göre stüdyo, açılış haftasonunda 140 milyon dolarlık küresel bir çıkış hedefliyor.

Todd Phillips tarafından yönetilen ve Warner Bros Pictures tarafından dağıtılan Joker devam filminde Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson, Catherine Keener ve Zazie Beetz rol alıyor. İlk bölüm, 80 milyon dolarlık bir yurt içi projeksiyonla beklentileri aştı, 96,2 milyon dolar kazandı ve 2019’daki vizyonunda 248,2 milyon dolar hasılat elde ederek 155 milyon dolarlık küresel tahminini aştı.

TÜRKİYE  GÖSTERİM TARİHİJoker: Folie a Deux’un uluslararası lansmanı Çarşamba günü Fransa ve İtalya dahil 14 büyük pazarda başladı. Perşembe günü film, Almanya, Avustralya, Brezilya ve Meksika gibi önemli pazarlarla birlikte 45 bölgeye daha yayılacak. Cuma günü Türkiye, İspanya ve Birleşik Krallık’ta daha fazla gösterime girecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray
Sıradaki Haber Acun Ilıcalı’dan Galatasaray’a yanıt: Suçlu görünüyorsunuz