K-Pop'un önemli isimlerinden Nahee hayatını kaybetti! Nahee kimdir, neden öldü?

K-Pop'un önemli isimlerinden Nahee hayatını kaybetti! Nahee kimdir, neden öldü?

K-Pop müziğinin genç yeteneklerinden 24 yaşındaki şarkıcı Nahee, beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti. Nahee'nin ölüm haberi, plak şirketi Mun Hwa tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Nahee'nin plak şirketi Mun Hwa'nın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Şarkıcı-söz yazarı Nahee dünyamızı terk edip gökyüzünde bir yıldız oldu. Nahee'yi destekleyen ve seven hayranlarımıza ani bir haber verdiğimiz için üzgünüz. Son yolculuğunda en derin başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Genç şarkıcının ölüm nedeni henüz açıklanmazken, Nahee'nin son konserinden kısa bir süre sonra vefat ettiği belirtildi.

Nahee Kimdir?

Nahee, müzik kariyerine 2019 yılında "Blue City" adlı elektronik esintili parçasıyla adım attı. "Blue Night", "Gloomy Day" gibi şarkılarıyla dikkat çeken Nahee, müzik dünyasında hızla yükselen bir isim haline gelmişti. "I'm Not Fine", "I'm So Confused", "Love Note", "I Can't Sleep" ve "Treasure" gibi parçalara imza atan Nahee, pop ağırlıklı "Rose" adlı son şarkısını geçtiğimiz temmuz ayında yayınlamıştı. K-Pop camiasının genç ve yetenekli ismi Nahee'nin ölümü, sevenleri arasında büyük bir üzüntü yarattı.