Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaan Şengil’den Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na: Seni bir daha İzmit sokaklarında…

BBP İl Başkanı Kaan Şengil, DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi.

BBP İl Başkanı Kaan

BBP İl Başkanı Kaan Şengil, DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile tepi gösterdi.

TEPKİ GÖSTERDİ

İstanbul’da Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dudullu Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldüren Yunus Emre Geçti, çöp poşeti giydirilerek kadın polisler tarafından Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracına yerleştirilmiş ve Kartal Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildikten sonra tutuklanmıştı. DEM Parti milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, polisi şehit eden zanlının bu şekilde muamele görmesine tepki göstermişti.

“SENİ BİR DAHA İZMİT SOKAKLARINDA…”

Gergerlioğlu, paylaşımı sonrasında çok sayıda tepki aldı. O isimlerden biri olan BBP İl Başkanı Kaan Şengil, DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Şengil paylaşımında “Namussuz, şerefsiz seni. Seni bir daha İzmit sokaklarında dolaştıran Alperenlere yazıklar olsun. Seni İzmit sokaklarında çöp poşetine koyup gezdireceğiz, and olsun…!” ifadelerini kullandı.