Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaan Yıldırım bir kez daha mı hayal kırıklığı yaşayacak? Kopuk’ta işler yolunda gitmiyor…

Son dönemlerde hem rol aldığı projeler hem de özel hayatı ile gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda yeni dizisi Kopuk ile dikkat çekmişti. Yıldırım’ın hayranları yeni dizi ile büyük bir sevinç yaşarken projede işlerin arzu edilen doğrultuda gitmediği öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde hem rol

2013 yılından bu yana setlerde ter döken yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Rol aldığı projelerin yanı sıra Yargı’nın başarılı oyuncusu Pınar Deniz ile yaşadığı aşk ile de adından söz ettiren Yıldırım, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi ettiği ile ilgili çıkan haberler ile gündeme bomba gibi düştü.

Evlilik teklifinin ardından yaşayacakları evleri dizayn etme süreçleri ile gündeme gelen Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz’in nikah masasına ne zaman oturacakları merak edilirken yakışıklı oyuncu son günlerde yeni dizisi ile de adından söz ettirmeyi başardı. Senelerdir yankı uyandıran pek çok projede boy gösteren ancak son yıllarda erken final kararları ile gündeme gelen dizileri ile hayal kırıklığı yaşatan Yıldırım, son olarak ‘Kopuk’ isimli yeni dizisi ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz haftalarda ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Kopuk Yıldırım’ın hayranlarını oldukça sevindirirken dizinin izlenmesinde birtakım sıkıntıların yaşandığı öğrenildi.

REYTİNGLER TOPARLANMADI

Şimdiye kadar 3 bölümü yayınlanan Kopuk, son bölümünde de arzu edilen izlenme oranlarına ulaşamadı. Kaan Yıldırım’ın yanı sıra Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz gibi başarılı oyuncuların da rol aldıkları dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl adımlar atılacağı, reytinglerin toparlanıp toparlanmayacağı merak ediliyor. Yıldırım’ın ve diğer oyuncuların hayranları ise Fox TV’nin Kopuk için erken final kararı vermemesini arzu ediyorlar.

SİPAHİ DE ERKEN FİNAL YAPMIŞTI

İlk 3 bölümünde arzu edilen izlenme oranını yakalayamayan Kopuk’un akıbetinin ne yönde olacağı merak edilirken Kaan Yıldırım’ın bundan önceki dizisinin de erken final ile ekranlara veda ettiği bir kez daha gündeme geldi. Geçtiğimiz sezon ‘Sipahi’ isimli bir dizi ile setlere geri dönen Kaan Yıldırım, dizinin 8’inci bölümde final yapması sebebi ile hayranlarını bir hayli hayal kırıklığına uğratmıştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor