Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaan Yıldırım hayranlarına büyük şok! Dizisi resmen çakıldı… ‘Kopuk’ üzdü!

Son dönemlerin en sevilen isimlerinden olan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda yeni dizisi ile gündeme gelmişti. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kopuk, bugün ise hayal kırıklığı yaşatan bir gelişme ile adından söz ettirdi.

Son dönemlerin en sevilen

Kanallar arası reyting savaşının iyiden iyiye kızıştığı şu günlerde yeni diziler de izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Sezon ortasında duyurulan yeni dizilerin nasıl bir reyting sıralaması yakalayacakları merak edilen geçtiğimiz haftalarda yeni dizisi ile gündeme gelen Kaan Yıldırım sevenlerini büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Kariyerinin başından bu yana yankı uyandıran pek çok projede rol alan ancak son dönemlerde erken final yapan projeleri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda ‘Kopuk’ isimli yeni dizisi ile sevenlerini heyecanlandırmıştı. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin konusu merak edilirken projenin ikinci bölümü de beklenen ilgiyi yaratmadı. Bu durum erken final sinyali olarak yorumlanırken yakışıklı oyuncunun sevenleri bir kez daha büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

REYTİNGLERİ İYİCE DÜŞTÜ

Fox TV’nin yeni dizisi Kopuk, geçtiğimiz günlerde ikinci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. İlk bölümünde arzu edilen izlenme oranına ulaşamayan dizinin ikinci bölümünde bir atak yapacağı tahmin edilirken büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

Reytinglere bakıldığında izleyicilerden yeterli ilgiyi görmediği fark edilen Kopuk, yayınlanan ikinci bölümünde de hedefine ulaşamadı. Yeni bölüm tüm kişiler kategorisinde küçük bir yükseliş kaydetmiş olsa da AB ve ABC1 gruplarında düşüş yaşadı.

BİR DİŞLİ RAKİP DAHA GELDİ

Kaan Yıldırım’ın yanı sıra Biran Damla Yılmaz, Sarp Akkaya ve Seray Kaya gibi başarılı oyuncuların da performans sergiledikleri Kopuk, her cumartesi saat 20:00’de izleyicileri ile buluşuyor. Hali hazırda ilk iki bölümünde rakiplerine karşı arzu edilen üstünlüğü yakalayamayan yeni diziye dişli bir rakip daha geldiği öğrenildi. Buna göre Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş de bundan böyle cumartesi akşamları izleyicileri ile buluşacak. Bu da reytinglerini yükseltme hedefinde olan Kopuk’un işini daha da zorlaştıracak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor