Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta yapılacak mı? Kabine gündeminde neler var?

Türkiye’de ekonomik gelişmeler ve

Türkiye’de ekonomik gelişmeler ve vatandaşların beklentileri doğrultusunda merakla beklenen Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi ve gündemi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Normalde her iki haftada bir gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın sonuncusu 31 Ekim tarihinde yapılmıştı. Bu hafta yapılıp yapılmayacağı konusundaki belirsizlik, vatandaşları Kabine Toplantısı tarihini araştırmaya yönlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı takviminde net bir bilgi bulunmamakla birlikte, normal şartlarda Kabine Toplantısı’nın iki haftada bir gerçekleştiği biliniyor. Son toplantının 31 Ekim’de yapılmış olması, bu hafta yapılma olasılığını güçlendiriyor. Ancak resmi bir açıklama henüz yapılmış değil.

Öngörüler, yeni Kabine Toplantısı’nın 20 Kasım Pazartesi günü gerçekleşeceği yönünde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek toplantının gündeminde çeşitli konular yer alması bekleniyor. Özellikle yeni yıl öncesi maaş zamları, emekli zammı, asgari ücret gibi konular toplantının gündemini oluşturabilir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın maaş zamlarıyla ilgili çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, Kabine Toplantısı’nda evlilik kredisi, taşeron kadro gibi konuların da gündeme gelmesi bekleniyor. Vatandaşlar, Kabine Toplantısı’nın resmi tarihini ve gündemini öğrenmek için Cumhurbaşkanlığı’nın resmi kaynaklarını takip edebilirler.