Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta, bu hafta var mı? Kabine gündeminde neler var?

9 Ocak’ta Kabine Toplantısı

9 Ocak’ta Kabine Toplantısı var mı sorusu gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleşmesi beklenen Bakanlar Kurulu toplantısı ile gözler emekli zammı çalışmalarında olacak. Kabine Toplantısı ne zaman saat kaçta, Kabine gündeminde neler gibi sorular merak konusu.

En son 6 Aralık’ta gerçekleşen Kabine Toplantısı genellikle iki haftada bir Pazartesi günleri yapılıyor. Yılın ilk toplantısı için gözler 9 Ocak tarihine çevrilmiş durumda. Beştepe’de toplanan Bakanlar Kurulu için Cumhurbaşkanlığı programı kontrol ediliyor.

Kabine Toplantısı gündeminde emekli zammı olması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Başkan Erdoğan’ın talimatı ile çalışmalara başladı. Emekliye ek zam olup olmayacağı, refah payı miktarı gibi konular Kabine ile bekleniyor.

Kabine Toplantısı ne zaman saat kaçta sorusu en çok araştırılanlar listesinde yerini aldı. İki bakanlık tarafından yürütülen emekli zammı çalışmalarının toplantı ile gündeme gelmedi bekleniyor. Yeni zamların ardından 2024 yılının ilk toplantısıyla gelecek açıklamalar yakın mercek altında. Açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.