Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak 2024? 12 Şubat Pazartesi Kabine Kaçta Toplanacak? 12 Şubat Kabine Toplantısı Gündemi

12 Şubat Pazartesi gününün gelişiyle gündem Kabine Toplantısı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde yapılacak olan kabine toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak merak edildi. Hem iç hem de dış siyasette öne çıkan konular belli oldu. Peki, kabine kaçta toplanacak? İşte yanıtı..

12 Şubat Pazartesi gününün

Milyonlarca vatandaşın ana gündemi kabine toplantısı gündemi oldu. Arama motorlarında bugün kabine var mı sorusu yanıt buldu. 12 Şubat Pazartesi gününün gelişiyle meraklı gözler Kabine toplantısına çevrildi. Çok sayıda vatandaşın dört gözle beklediği kabine toplantısı ne zaman saat kaçta yapılacak araştırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan kabinede iç ve dış siyasette öne çıkan konular ele alınacak. Çok sayıda öğretmen adayının gözü Beştepe’ye çevrildi. Peki, kabine saat kaçta toplanacak? İşte 12 Şubat Cumhurbaşkanı kabine toplantısı..

BUGÜN KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

Vatandaşların bugün kabine toplantısı saat kaçta sorusunun yanıtı geldi. Pazartesi günleri yapılan kabine toplantısı takip eden vatandaşlar gözlerini bugünkü toplantıya çevirdi. 12 Şubat Pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı saati henüz belli değil.

CUMHURBAŞKANI KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİ 

Cumhurbaşkanı kabine toplantısı gündemi ağırlıklı olarak öğretmenlere ayrıldı. Öğretmenlere kadro tahsisine ve atama takvimine ilişkin ayrıntıların gündeme geleceği kabine toplantısı ardından Milli Eğitim Bakanlığı branş bazlı çalışmaların yapılacağı düşünülüyor. Milyonların hedefinde yer alan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim güvenliği için yurt genelinde alınacak tedbirler masaya gelecek. Türkiye’nin ekonomi rotasının bir kez daha ele alınacağı kabine toplantısı dış politikada Gazze ele alınacak.