Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabinede değişiklik iddiası! 4 isim verildi

Gazeteci Murat İde, son günlerde kabinede değişiklik olacağına yönelik iddialarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Murat İde, son

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da içinde olduğu 4 bakanlık ile ilgili görevden alınacağı Ankara kulislerinde konuşulurken gözler Resmi Gazete’ye çevrildi. TGRT Haber’deki Medya Kritik programında Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik ve gazeteci Murat İde süreci değerlendirdi.

“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Görevden alınacaklar arasında olduğu iddia edilen Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile görüşme yapan Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Bakan Bolat’ın kendisine, ‘Öyle bir şey yok. Ben görevimin başındayım’ dediğini iddia etti. Ömer Bolat’ın en başarılı bakanlardan biri olduğunu söyleyen Küçük, “Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile görüştüm. Ömer Abimizdir. Kendisi ‘Öyle bir şey yok. Ben görevime devam ediyorum’ dedi. Ömer Bolat kabinedeki en iyi bakan” dedi.

4 BAKANLIKTA DEĞİŞİKLİK… 

Gazeteci Murat İde ise 4 bakanlıkta görev değişikliği olacağını öne sürdü. “Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı ile ilgili konuşmalar oluyor” diyen İde, “Bu 4 bakanlıkla ilgili tasarruf olabilir” ifadeleri kullandı.

“FAHRETTİN KOCA İDDİALARI DOĞRU”

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik ise, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevden alınacağına yönelik iddiaların gerçeği yansıttığını söyledi. Atik, “Bakan değişikliği vatandaş için önemli değil. Bu akşam Kabine değişiklikleri ilan edilebilir” dedi.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Tam İsrail yahudi ağzı bu adama dikkat edin Türk ordusu çekilsin togpkk oraya yerleşsin bu adamı kim kanalına çıkarırsa benim gözümde o kanallar sorgulanmali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024
Sıradaki Haber KPSS lisans sınav yerleri açıklandı (2024 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama)