Kader Bağları 4 Bölüm İzle! FOX TV Kader Bağları Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Kerem ve Sevda'nın tüm engellere rağmen devam eden büyük aşkı olay oldu. İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm geldi. 21 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak Kader Bağları dizisi 4. bölüme aşıklar ele ele karşılarına çıktı. "Birbirini sevenler hiç ayrılmazlar" sözlerinin damga vurduğu Kader Bağları 4. bölüm haberimizde..

Her hafta cumartesi akşamları ekrana gelen Kader Bağları dizisinde yeni bölüm geldi. 21 Ekim Cumartesi Fox TV yayın akışında yer alan Kader Bağları yeni bölümde neler olacak merak edildi. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Kader Bağları dizisi 4. bölümüne "Birbirini sevenler hiç ayrılmazlar" sözleri damga vurdu. Kader Bağları hayranlarının dört gözle beklediği yeni bölümde yaşanacaklar izleyicilerin gündemine girdi. 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Kader Bağları yeni bölüm canlı yayın izleme ekranı haberimizde. İşte Kader Bağları 4. bölüm..

KADER BAĞLARI 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADER BAĞLARI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Sipahioğulları ailesi, Kerem’in aşık olduğu kadının Sevda olduğunu öğrenince büyük şok yaşar. Sevda için büyük mücadele veren Kerem, onu tekrar kazanmanın yollarını ararken, malikaneye sıkışan ve gitmek isteyen Sevda yüreğine söz geçirebilecek midir? Kerem’i kaybetmenin eşiğinde olan Rana, Nüzhet’e karşı ilk defa dişlerini gösterirken, Hayatını alt üst edecek sırların ortaya çıkma korkusu Nüzhet’e büyük bir hata yaptırır. Bu hata Nüzhet’i ve Sipahioğulları ailesini dönüşü olmayan bir yola sürükler.

KADER BAĞLARI 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kader Bağları 3. bölümde Sipahioğulları ailesi, Kerem’in aşık olduğu kadının Sevda olduğunu öğrenince büyük şok yaşar. Sevda için büyük mücadele veren Kerem, onu tekrar kazanmanın yollarını ararken, malikaneye sıkışan ve gitmek isteyen Sevda yüreğine söz geçirebilecek midir? Kerem’i kaybetmenin eşiğinde olan Rana, Nüzhet’e karşı ilk defa dişlerini gösterirken, hayatını alt üst edecek sırların ortaya çıkma korkusu Nüzhet’e büyük bir hata yaptırır. Bu hata Nüzhet’i ve Sipahioğulları ailesini dönüşü olmayan bir yola sürükler.

Kader Bağları 4 Bölüm İzle! FOX TV Kader Bağları Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle - Resim : 1

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan

Serkan Çayoğlu

Arzu Gamze Kılınç

Alptekin Serdengeçti

Nazlı Bulum

Sanem Babi

Mehmet Aykaç

Zeynep Köse

Tolga İskit

Aslı İçözü

Betül Çobanoğlu

Yusuf Akgün

KADER BAĞLARI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN