Kader Bağları Rana Kimdir? Sanem Babi Kimdir, Kaç Yaşında? Sanem Babi Instagram

Cumartesi akşamları ekrana gelen Kader Bağları dizisinin oyuncu kadrosu dikkat çekti. Rana Hanoğlu karakteriyle izleyicinin dikkatini çeken Sanem Babi araştırmaları sıklaştı. Peki, Kader Bağları Rana nasıl bir karakter? Sanem Babi kaç yaşında? İşte yanıtı..

Kader Bağları oyuncuları araştırması yapan izleyicilerin gündeminde ilk sırada Kader Bağları dizisi yer aldı. Cumartesi akşamları yayınlanan Kader Bağları dizisi yeni bölüm öncesi oyuncu kadrosuna göz gezdiren izleyiciler Sanem Babi'yi mercek altına aldı. Dizide Osmanlı soyundan gelen Rana karakterine hayat veren Sanem Babi hikayesi merak edildi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Kader Bağları 4. bölüm öncesi araştırmalar sıklaştı. 21 Ekim Cumartesi günü izlenecek Kader Bağları dizisi yeni bölümde büyük bir dönemece giren Rana'nın hayatı ele alındı. Peki, Kader Bağları Rana Hanoğlu kimdir? Sanem Babi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar..

KADER BAĞLARI RANA HANOĞLU ROLÜ

Osmanlı soyundan gelen, anne ve babasını küçükken yaşadıkları Fransa’da kaybeden ve Sipahioğulları tarafından İstanbul’a getirilip büyütülen Rana sakin, kendi halinde görüntüsünün arkasında hırs, kıskançlık ve Kerem’e duyduğu takıntılı aşkla maluldür. İki farklı yüzü bibirine zıt iki farklı yaşantısı olan Rana çocukluk aşkı Kerem’e sahip olabilmek için elinden gelen gelmeyen ne varsa yapacaktır.

Kader Bağları Rana Kimdir? Sanem Babi Kimdir, Kaç Yaşında? Sanem Babi Instagram - Resim : 1

SANEM BABİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Sinema ve dizi film oyuncusu Sanem Babi 1999, İstanbul doğumlu. 170 cm boyunda ve 52 kg olan genç oyuncu Sanem Babi, Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Serap Hatipoğlu oyunculuk ajansına kayıtlı olan Sanem Babi, oyunculuğa 2014 yılında Karışık Kaset filmiyle başladı. 2022’de rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Aylin karakterini, 2023’te rol aldığı Kader Bağları dizisinde Rana karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürüyor. Kader Bağları'nda Rana Hanoğlu karakteri oldukça dikkat çekiyor.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Kader Bağları (Rana, TV Dizisi 2023)

Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Aylin, TV Dizisi 2022)

Karışık Kaset (Gökçe, Sinema Filmi 2014)

SANEM BABİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN