Kadersel dönüşümlerle temmuz ayı ve burçlara etkileri

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

Temmuz ayında her birimiz kadersel dönüşümler değişimler için adımlarımızı atıyoruz.

1 Temmuz Neptün retro hareketine başlıyor içsel aydınlanma yaşadığımız bir süreç olabilir. Aynı gün, Güneş Merkür kavuşumu odağımızı evimiz, ailemiz, yuvamıza, yaşamımıza hedeflerimize ve bu konularda kararlar almaya itebilir.

3 Temmuz Oğlak Dolunayıyla kariyer hayatımız konusunda yeni şans ve fırsatlarla, planlamalar yapılanmalar sürecine gireceğimiz, yaptığımız girişimlerde desteklendiğimiz bir süreç olacak.

10 Temmuz Mars gezegeni Başak burcuna geçiş yapacak. Astrolojide Mars eylemlerimiz, motivasyonumuz, mücadelemizdir. Genel olarak savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjiyi, cerrahi müdahaleleri temsil eder.

Mars Başak burcunda ilerlerken hepimiz daha üretken, pratik, stratejik ve mükemmelliyetçi olacağız. Mars Başak enerjisi ile normalde yapılması zor, karmaşık, komplike görünen işleri çözmek için çok akıllıca yöntemler, pratik çözümler geliştirebiliriz. Eylemlerimiz daha çok hizmet ve üretme odaklı, savaşlarımız ve mücadelemiz de daha stratejik olacaktır. El becerilerimizin geliştiği bu dönem başkalarına yardım sunmak, başkalarına yardım etmek, çözüm üretmek, büyük temizlikler yapmak için uygun bir süreç. Olumsuz tarafından hastalık hastası olanların bu anksiyetelerinin artması olacaktır. Bu dönem yoğun çalışma dönemidir. Mars, Başak döneminde sağlığınızla ilgilenebilir,size yararı olacak doktor, tedavi yöntemleri bulabilirsiniz. Bu dönemde medikal olarak çıkabilecek, cerrahi müdahale gerektirebilecek, dikkatli olunması gereken konular ince ve kalın bağırsak, diyaframdır. İshal, Kabızlık,bağırsakta gaz sıkışmaları, kolit gibi rahatsızlıkların çok sık görülebileceği zamanlardır. Mars'ın Başak burcundaki hali genel olarak salgın hastalıklarının artışı olarak değerlendirilebilir. Sağlık sektöründe, hastanelerde can sıkıcı durumlar oluşabilir. Hastane, yaşlılar evi, bakım evleri, sağlıkla ilgili alanlarda yangınlar, zarar verici durumlar oluşabilir.

17 Temmuz Ay Düğümleri Burç değiştiriyor.

17 Temmuz 2023 tarihinde Ay düğümleri Akrep-Boğa aksından Koç-Terazi aksına geçmesiyle hayatımızda yeni kadersel bir dönem başlıyor. Bu süreç 12 Ocak 2025 yılına dek devam edecek.

Kuzey Ay Düğümünün Koç burcuna geçmesiyle birlikte “ben” demeyi öğreneceğiz..
Bugüne kadar başkalarına göre, yaşadığımız hayatı kendimizi ön plana alarak yaşamak istediğimiz bir dönem olacak.
Kendi ihtiyaçlarımızı, yeteneklerimizi fark edip, insiyatif ve risk almaktan çekinmeyeceğiz.
Koç arketipinin temsil ettiği enerji ve coşku içimizde tekrar canlanacak.
Her koşulda bireysel hayatlarımızda risk alıp harekete geçmeyi öğreneceğiz.

17 Temmuz Yengeç burcunun 24 derecesinde bir Yeni Ay deneyimleyeceğiz. Bu yeniay ile birlikte ev aile yuva konularında temel gündemlerimizin olduğu yenilikler, sürpriz gelişmeler ve ideallerimiz doğrultusunda yeni başlangıçlar için destekleniyor olacağız. Zamanı geldiğinde daha detaylı inceleyip burçlara etkilerinden bahsedeceğim.

18 Temmuz da Ay düğümleri ve Plüton öncü burçlarda T kare zorlu açı kalıbı artı eksi 7 gün sürecinde kitlesel hareketler, sistemsel zorlanmalar dönüşümler, uluslararası anlaşmaların, ittifakların dağılması yeni ittifakların oluşması, dünya genelinde hükümet karşıtlarının ayaklanması, uluslararası davalar, toprak, sınırlar, çiftçiler ve tarım ürünleri, mahsul, gayrimenkuller,madenler, yer altı kaynakları, devlet başkanları, hükümet, devleti yönetenler, kral, kraliçe, vali, belediye başkanı, aristokratlar, seçkin kişiler, göz önündeki kişilerle ilgili gündemler yaşıyor ve duyuyor olacağız.

Türkiye genelinde baktığımızda düğümlerin bu geçişi, Parlamento, Meclis, Sivil toplum kuruluşları, Başkan yardımcısı, 2.derecedeki yönetimde söz sahibi kişiler. Türkiye’ nin müttefikleriyle önemli girişim ve adımları, işbirlikleri söz konusu olabilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı mekânlarla ilgili yeni düzenlemeler, ülkenin ünlülerinden, siyasilerinden kayıplar, gençler ve çocuklarla ilgili gündemler, elçiler, borsa ve spekülatif piyasalar konularında zorlanmalar, krizler yaşanabilir.

Kişisel hayatlarımızda krizlerle dönüşüm ve yeni başlangıçlara ilerlerken zorlayıcı, manüplatif durumlarla karşılaşabiliriz.

20 Temmuz Başak burcundaki Mars ve retro pozisyondaki Satürn arasındaki olumsuz enerji, kaçırdığımız, ciddiye almadığımız konuları fark edip, sorumluluklarımızı alarak eylemlerimizi gerçekleştirmek için çok çalıştığımız, mücadele ve savaş verdiğimiz süreç olabilir.

20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası Türkiye ve Dünya genelinde sağlık sektörü, çalışma hayatı, hizmet sektörü konularında eksik noktalarda tekrar yapılanmalar gelebilir.

23 Temmuz tarihi itibariyle Venüs Aslan burcunda 4 Eylül’e kadar sürecek gerileme hareketine başlayacak. Bu süreçlerde yeni bir ilişki, evlilik, yatırım, estetik operasyon önermiyorum. Lüks harcamaların arttığı, ilişkiler, ortaklıklar, evliliklerde sorunlar yaşayabiliriz.

23 Temmuz Güneş’ in yönettiği Aslan burcuna geçişiyle birlikte hepimiz, Güneş gibi evrenin merkezinde olmak, dikkatleri üzerlerimizde toplamak isteyeceğiz. Aslan burcu yetenek, yaratıcılık, sanatsal yönlerle özdeşleşir. Yeteneklerimizi kullanacağımız belki de alkışları toplayacağımız bir süreç olacak. Daha dışa dönük, eğlence odaklı, egomuzun ön planda olduğu, aşk, çocuklar, hobiler, spor, spekülatif yatırımlar konularıyla daha çok ilgilendiğimiz, lüks alışverişler ve gösterişi hayatımıza daha çok dahil ettiğimiz bir süreç olabilir.. Bu dönemde evlilikler, düğünler, nişanlar artar. Davetler, organizasyonlar, gösteriler ve konserlerin birinin bitip diğerinin başladığı bir süreç olabilir.

23 Temmuz Güneşin Aslan burcuna geçişiyle Dünya ve Türkiye genelinde eğlence, spor, çocuklar, gençler, ünlüler, ileri gelen liderler, kamu çalışanları, para, kabine bakanları, hakimler, yargıçlar ve otoriteyi ilgilendiren tüm kişiler Cumhurbaşkanı, yönetici pozisyondaki kişiler, yöneticiler, hükümet. İleri gelen liderler, göz önünde olan ünlü kişiler. Ekonomik kurumları yöneten kişiler, altın vb konularla ilgili gündemler ve haberler duyacağız.

28 Temmuz Merkür Başak burcunda Çok çalıştığımız, hızlı düşünüp, akıllı kararlar aldığımız , adımlarımızı sağlam atmak isteyeceğimiz, hataları, kusurları daha kolay bulduğumuz, konsantrasyonumuz arttığı bir sürece gireceğiz. Bu transit önemli anlaşmaları, projeleri, sunumları gündeme getirecektir. Takıntılar, endişeler artarken, etrafımızdaki herşeyi mükemmelleştirmek isteyeceğiz.. Kolay beğenmediğimiz bu süreçte düzen, rutinler, sağlığımız, beslenmemiz öne çıkacak, el yetenekleri, hizmet, sağlık sektörüyle ilgili kavramlar öne çıkacaktır. Çalışma ortamında düzen, harcanan emek, plan ve projeleri itinayla ele alabiliriz. Yeni eğitimlere başlamak için güzel bir dönemdir. Yaşam alanınızda, yuvanızda tadilat, tamirat yaptırmak, temizlik, düzen temaları öne çıkabilir.

28 Temmuz Merkür Başak geçişiyle Dünya ve Türkiye genelinde çalışan sınıflar, memurlar, sağlık sektörü, sol kanat örgütleri, halk sağlığı, silahlı kuvvetler alanlarında yeni kararlar, düzenlemeler duyabiliriz.

Tuğba BÇAKLIOĞLU

@astrosiron77

TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Temmuzun ilk haftaları ev aile yuva konularında gündemleriniz olabilir bazılarınız evlilik kararı alırken, kimi koçlar gayrimenkul alım satımı yapabilirler. Bazı Koç ve yükselen Koçların yaşamlarını bir çocuk İle taçlandırmak isterken, çocuğu olanlar onların hayatlarıyla ilgili planlamalar yaparak kararlar alabilirler. Temmuz başı itibariyle kariyer ve maddi konularda desteklendiğiniz, yaptığınız özverili çalışmaların karşılığını maddi olarak aldığınız bir süreç olabilir. Temmuzun10’u itibariyle özellikle de 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası sağlık, iş hayatı, evcil hayvanlarınızla ilgili zorlayıcı gündemleriniz olabilir. Temmuz 10 itibariyle rutinlerinizin ve iş hayatınızın yoğunluğunun ve iş ortamındaki rekabetin arttığı bu süreçte bazılarımız işten ayrılabilir, bazılarımız sağlık sorunları, ameliyat operasyon gündemleriyle ya da tatil sebebiyle inziva sürecine geçebilir. Bu süreçte iş ortamında yaşanacak kaza ve tartışmalar konusunda dikkatli olmanızı öneririm. Evcil hayvanları olanların da minik dostlarının sağlıklarıyla ilgilendiği bir süreç olabilir. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri 18 ay boyunca seyahat edecekleri 1-7 aksınıza geçiyor. Hayatınızın merkezine kendinizi koyduğunuz, her zamankinden daha enerjik, coşkulu, insiyatif ve risk aldığınız bir süreç olacaktır. Yaşamınızın tüm alanlarında yenilikler ve fırsatlarla karşılaştığınız, evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, açık düşmanlarınızla sınandığınız bir buçuk yıl başlıyor. 17 Temmuzda gerçekleşen yeni ay İle birlikte aileniz kariyeriniz, kendiniz ve ilişkileriniz arasında zorlandığınız yoğun mücadele verdiğiniz, hayalleriniz ve idealleriniz doğrultusunda başlangıçlar yaptığınız bir süreç olabilir. 23 Temmuz civarı odağınız çocuklarınız, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız ve aşk hayatınız olabilir. Bu alanda Venüs’ün retrosuyla birlikte yeni bir aşk, eski yarım kalmış bir aşığın geri dönüşü, mevcut ilişkisi olanlar İçin kaçamaklar kaynaklı sorunlar yaşanabilir. Bazılarınız çocuk sahibi olmak isterken bazılarınız istenmeyen gebeliklerle karşılaşabilir. Hamilelik sürecinde olanlar erken doğum ve düşük rikleri konusunda dikkatli olmalarını tavsiye ederim. Spekülatif yatırımlarınız konusunda kayıplar ya da zorlanmalarla karşılaşabilir, lüks eğlence hayatına fazlaca para harcayabilirsiniz. Bazı koçlar bu süreçte eskiden yaptıkları bir hobisine tekrardan başlayabilirler. 28 Temmuz Merkür’ün 6. Evinize geçişiyle daha planlı ayrıntılı kusursuz işler çıkarma odaklı olabilirsiniz.

SEVGİLİ BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Temmuzun 1 itibariyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari potansiyeliniz eğitim, seyahat, yaşam alanınızla ilgili kararlar ve yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Ticari girişim yapabilir, aracınızı yenilenebilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eğitime başlarken, bazılarınız da yaşam alanınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. 3 Temmuz Oğlak dolunayı 9. Evinizde eğitim, seyahat, yurdışı, dış ticaret, e ticaret, sosyal medya ve hukuksal alanda konu ve gündemler getirebilir. 10 Temmuz itibariyle Mars’ın Başak geçişi, çocuklarınız, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız, aşk hayatınız konularında rekabet, mücadele ve motivasyon getirebilir. Spor salonundan ya da bir hobinizle ilgili eğitim ortamından tanışacağınız biriyle aşk başlayabilir, çocuk sahibi olmayanlar çocuk sahib’i olma kararı alabilir ve bu yolda tedavi olmak isteyebilirler. Çocukları olanlar onların hayatları ve sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Çocuklarınızla çatışma yaşayabileceğiniz, spor sakatlanmalarına da açık bir süreç. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası tüm bu alanlarda ve aşk hayatınız, çocuklar, spekülatif yatırımlar konularında zorlanmalar ve blokajlarınız olabilir. 17 Temmuz itibariyle düğümler 6-12 aksınıza geçiyor bu alanda seyahat edecekleri 18 ay boyunca ve tutulmalarla sağlığınız, iş hayatınız, bilinç altı konular, yurtdışı konuları,hastaneler, tedavilerle ilgili gündemleriniz olacak. Bazılarınız bu süreçlerde evcil hayvan sahiplenirken, iş kariyer değişimleri ve sağlık sorunlarıyla ilgili süreçler yaşayanlarınız da olabilir. 17 Temmuz yeni ayıyla birlikte, kardeşleriniz, eğitim, seyahat, aracınız, ticari potansiyeliniz, yaşam alanınızla ilgili gündemleriniz ve zorlanmalarınız olabilir. 23 Temmuz İtibariyle ev yuva aile temaları ön planda bu alanda yaşayacağınız Venüs retrosuyla birlikte gayrimenkul alım satımı, tadilat dekorasyon taşınma planlarınız olabilir. Tüm bu yenilikler için 4 Eylül retro bitişini beklemenizi öneririm. Aile içinde iletişim sorunları, daha önceden yaşanmış problemlerin tekrar karşınıza çıkması mümkün. Bazılarımız aile bireylerinden birinin eski bir sağlık probleminin tekrar tetiklenmesiyle yaşanacak problemlerle de ilgilenebilirler. Çözülmemiş bir miras konusu tekrar gündeme gelebilir. 28 Temmuz itibariyle çocuklarınızın eğitimiyle ilgili kararlar aldığınız, entellektüel hobilerinize zaman ayırdığınız bir süreç olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Temmuz ayı ilk günlerinde kariyer bağlantılı maddi konularda, terfi ya da yeni bir iş başlangıcı sebebiyle artışlarınız olabilir. Yeni bir mal varlığı edinebilirsiniz. 3 Temmuz dolunayıyla birlikte miras, nafaka, tazminat, prim, krediler, borçlar, eş geliri, ameliyat operasyon konularıyla ilgili gündemleriniz olabilir. 10 Temmuz itibariyle aile üyeleriyle anlaşmazlıklar, rekabet, eleştirel yaklaşımlar sebebiyle sorunlar, Taşınma, tadilat, ayrı bir eve çıkma gündemleriniz olabilir. Aile üyelerinden birinin sağlık problemleriyle ameliyat operasyon gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası bu konularda engeller ve blokajlar la karşılaşabilirsiniz. 17 Temmuz itibariyle Ay düğümleri 5-11 aksınıza 18 ay boyunca seyahat etmek için yerleşiyor. Bu süreçte tutulmalarla birlikte Hayalleriniz, idealleriniz, sosyal çevreniz, topluluklar, dernekler, vakıflar, arkadaşlarınız, aşk hayatınız, çocuklarınız, hobileriniz, spekülatif yatırımlarınız konularında inişli çıkışlı durumlar ve olaylar tecrübe edebilirsiniz. Bu bir buçuk yıllık süreçte, evlenen, çocuk sahibi olan, kariyerinde istediği geliri elde edenleriniz olabilir. 17 Temmuz Yengeç yeni ayıyla birlikte maddi birikimler varlıklar gelirleriniz konularında güzel gelişmeleriniz ve yeni başlangıçlarınız olabilir. 18 Temmuz gayrimenkul alım satımı, borçlar, ödemeler konularında krizler sorunlar yaşanabilir. 23 Temmuz Güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün 3. evinizde retrosu sebebiyle kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle sorunlar, geçmişteki mevzuların tekrar gündeme gelmesi, küs olanların barışması gibi gündemleri olabilir. Ticari faaliyetler, eğitim, seyahat konularında gerileme ve yavaşlamalar sorunlar yaşanabilir. Aracınızı, teknolojik cihazlarınızı yenilemek isteyebilir, yarım bıraktığınız bir eğitime dönebilir, lise dönemi çocukluk aşkınız ve arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. 28 Temmuz Ev yuva aile konularında kararlar aldığınız bir süreç başlayabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Temmuz ayı itibariyle Evlilik, ortaklık, Kariyer, dış görünüşünüzle ilgili karalar ve sorumluluklar alabilirsiniz. 3 Temmuz Oğlak dolunayıyla birlikte İlişkiler, evlilik, ortaklıklar konularında idealize ettiğiniz şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 10 Temmuz itibariyle gündemleriniz kardeşleriniz, yakın çevreniz, seyahatler, eğitimler, ticari faaliyetleriniz olabilir. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınızla problemler yaşamamak için eleştirel bir dil kullanmamanızı öneririm. Zihinsel olarak yoğun kılıkırk yardığınız, iletişim satış pazarlama, tanıtım konularında aktif olduğunuz, yeni eğitimlere başladığınız aracınızın bakımlarıyla ilgilendiğiniz bir süreç olabilir. Sık sık seyahatler yapabilirsiniz. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi sonrası bu konularda zorlanmalar sorunlar ve blokajlarda karşılaştığınız, sosyal medya iletişim kısıtlanmaları, seyahatlerde engellerle karşılaştığınız bir süreç olabilir. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri 1,5 yıl seyahat etmek üzere 10-4 aksınıza geçiyor bu bir buçuk yıl sürecinde kariyeriniz, toplum önü statünüz konularında daha girişken, inisiyatif aldığınız, yeni başlangıçlar yaptığınız, ev yuva aile konularında değişimler yaşadığınız bir süreç olabilir. 17 Temmuz yeni ayıyla birlikte dış görünüşünüz, yeteneklerinizle ilgili yenilikler ve başlangıçlar, idealleriniz doğrultusunda eğitim, yurtdışı konularıyla bağlantılı fırsatlarla karşılaştığınız gündemlerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 22 Temmuz ilişkiniz, ortaklıklarınız, evliliğinizle ilgili krizler ve kadersel dönüşümler ve tamamlanmalar için kararlar alabilirsiniz. 23 Temmuz itibariyle Güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün 2. Evinizde retrosu sebebiyle maddi anlamda zorlandığınız bir sürece girebilir, öz değerinizi sorgulayabilirsiniz. Lüks tüketim ve harcamalarınızın arttığı bu süre zarfında alışverişlerinizde yanlış ödemeler, eksik fazla ödeme gibi hatalara dikkat etmenizi öneririm. Beklediğiniz bir para gelebilir, kaybettiğiniz değerli bir eşyayı bulabilirsiniz. 28 Temmuz itibariyle Merkür üçüncü evinizde seyahat edecek, zihinsel faaliyet ve iletişiminizin arttığı, seyahat, ticari potansiyeliniz konusunda evrak yazışma sözleşme imzalar konularında gündemleriniz olduğu bir süreç olabilir

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Temmuz başı itibariyle uzun zamandır, düşündüğünüz, planladığınız hazırlığını yaptığınız bir konuyla ilgili karar alıyorsunuz. 3Temmuz Oğlak dolunayıyla, iş ortamınız, göreviniz, sağlığınız konularında gündemleriniz olabilir. Yeni bir işe başlayan, terfi alan, sağlık sorunuyla ilgili tedaviye başlayanlarınız olabilir. 10 Temmuz itibariyle maddi güvenlik ihtiyacınızın, para kazanmak İçin eforunuzun arttığı bir süreç olabilir. Paranızın hesabını iyi yapacağınız bir süreç olsa da kişisel bakım sağlık konularında harcamalarınız artabilir. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası maddi kısıtlanmalar, eski borç ,ceza,verginin karşınıza çıkması, sağlık operasyon ameliyat kaynaklı harcamaların olduğu bir süreç olabilir.17 Temmuz itibariyle burç değiştiren düğümler, 3-9 aksınıza yerleşiyor ve burada yaklaşık 1,5 yıl boyunca tutulmalarla birlikte yurtdışı, eğitim, dış ticaret, hukuksal konular, seyahatler, yeni bir şehir, ülke konularında fırsatlarla karşılaştırabilir, kardeşleriniz, yakın çevreniz, ticari potansiyelinizle ilgili de gündemlerinizin olacağı bir sürece gireceksiniz. 17 Temmuz yeni ayıyla birlikte tatile çıkabilir, bir sağlık gündemi sebebiyle siz veya ailenizden biri yatarak tedavi olması sebebiyle hastane gündemleriniz olabilir. 22 Temmuz eşinizin ailesi, hukuksal konular, dış ticaret sosyal medya konularında krizler yaşayabilirsiniz. 23 Temmuz Güneşin burcunuza geçmesi ve Venüs’ün de 1. Evinizde gerilemesi sebebiyle fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir, spora diyete başlayabilirsiniz. Estetik dokunuş ve görünüşünüzle ilgili değişimleri Venüs retrosu sebebiyle 4 Eylül sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. İlişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınızda sorunlar yaşadığınız bu süreçte sabırlı olmanızı ve makul davranmanızı öneririm Venüs retrosu bitiminde yaşanan sorunlar konusunda düzelmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir, eski eş, eski sevgili geri dönebilir. Kilo almaya yatkın olduğunuz bu süreçte sağlığınıza da dikkat etmenizi tavsiye ederim. 28 Temmuz İtibariyle parasal konularda yeni gündemler, imzalar, gayrimenkul alım satımı, kişisel bakım harcamalarınızın arttığı bir süreç olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Temmuz başında kendiniz, yetenekleriniz, kariyerinizle ilgili idealize ettiğiniz bir konuda karar alıyorsunuz. Yeni bir ortaklık yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 3 Temmuz Oğlak dolunayı aşk, ilişkiler, çocuklar, hobiler spekülatif yatırımlar alanınızda size yeni fırsatlar getiriyor olacak.10 Temmuz itibariyle dış görünüşünüz, sağlığınız yetenekleriniz gündeminiz olabilir, enerjinizin, motivasyonunuzun arttığı, spora başladığınız bir süreç olabilir. Estetik operasyon ve gündemleriniz olabilir. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası baş bölgesi yaralanmalarına, işitme problemlerine, kazalara açık bir süreç dikkatli olmanızı öneririm. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda sorunlar ve blokajlarla karşılaştığınız, kavgalara açık olduğunuz bir süreç.17 Temmuz itibariyle ay düğümleri 18 ay boyunca 2-8 aksınızda seyahat edecek. Burada tutulmalarla birlikte kadersel değişimler ve konular getirecek. Maddi geliriniz, varlıklarınız, miras, nafaka, tazminat, ameliyat, operasyon, ortaklı ticaret, borçlar, kredilerle başlıklı konulara gündemler deneyimleneceksiniz. 17 Temmuz yeni ayıyla birlikte hayalleriniz idealleriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapabilir, evlilik ortaklık kararı alabilirsiniz. 22 Temmuz sosyal çevrenizden ya da bir arkadaşınız tarafından manüplasyona maruz kalabilir, maddi bir kriz yaşayabilirsiniz. Kaza ve tartışmalara açık enerjiler var, sağlık konusunda dikkatli olmanızı öneririm. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün 12. Evinizde retrosu sebebiyle gizli kadın düşmanlarınızın arkanızdan çevirdikleri ortaya çıkabilir. Plotonik aşkların tetiklendiği, gizli ilişkilerin ortaya döküldüğü bir süreç. Bir sağlık sorununuz kaynaklı hastane gündemleriniz olabilir, bu süreçte estetik operasyon önermiyorum. Yurtdışı tatil planı olanlar süreçlerinde sıkıntılar yaşayabilirler. Yaratıcı yetenekleriniz için verimli bir süreç olacaktır. 28 Temmuz itibariyle iletişimizin arttığı, hareketli, kendinizle ilgili kararlar aldığınız bir süreç olabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Temmuz başı itibariyle, ev ile yuva toplum önü statünüz, kariyeriniz konularında gündemleriniz kararlarınız olabilir. 10 Temmuz itibariyle içsel sorgulamalarınız artabilir, ruhsal problemleriniz tetiklenebilir. Gizli düşmanlıkların, sırların ortaya döküldüğü bir süreç olabilir. Yatarak tedavi gördüğünüz bir sağlık problemi sebebiyle ya da bir yakınınız sebebiyle hastane gündemleriniz olabilir. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrasında bu konularda tetiklenmeler depresyon, sağlık problemleri kaynaklı sorunlar, gizli bir düşman kaynaklı sırların ortaya dökülmesi sizden saklanan konuların ortaya çıkması gibi gündemleriniz olabileceği gibi, inziva süreciniz olabilir. Bazılarınız yurtdışına seyahate edebilirler. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri 1-7 aksınızda 1, 5 yıl boyunca hareket edecek bu alanlardaki konularla ilgili tutulmalarla birlikte kadersel değişim dönüşümler getirecek. Düğümlerin 1-7 aksında seyahati, daha çok biz dediğimiz, ortaklık, evlilik, ilişkiler konularında desteklendiğin bir süreç olacaktır. 22 Temmuz bir arkadaşınız veya sosyal gruplar içerisinde manüplasyona uğradığınız, tartışma ve kazalara açık bir süreç dikkatli olmanızı öneririm. 23 Temmuz itibariyle güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retrosuyla birlikte Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız tarafından sevilmediğinizi hissettiğiniz arkadaşlarınızla, kadın figürlerle problemler yaşadığınız bir süreç olabilir. Yarım bıraktığınız bir hayalinizi idealinizi gerçekleştirmek isteyebilir, eskiden üye olduğunuz dernek vakıf, kulübe tekrar üye olabilirsiniz. Geçmişten arkadaşlarınızla karşılaşabilir görüşmediğiniz bir arkadaşınızla barışabilirsiniz. 28 Temmuz itibariyle iletişim içinde olmak istemediğiniz, dinlenmek istediğiniz bir süreç olabilir

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Temmuzun ilk haftası itibariyle yaşam alanınız, kardeşleriniz, yakın çevreniz, ticari potansiyelinizle ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Yaşam alanını değiştirmek, hukuksal konular, dış ticaret, eğitim, evlilik ortaklıklarınızla ilgili kararlar alabilir, bu alanlarda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. 10 Temmuz itibariyle geleceğinizle ilgili yeni planlar yapabilir hayalleriniz idealleriniz doğrultusunda mücadele verebilirsiniz. Yeni arkadaş ortamlarına girebilir, arkadaş çevrenizle rekabet sonucu problemler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde arkadaşlarınız arasında ayıklamalar yaptığınız hayatınızdan çıkardığınız kişiler olabilir. Arkadaşlarınızla alacak verecek konusu sebebiyle problemler yaşayanlarınız da olabilir. Özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası sevdiklerinizle aranıza mesafe koyduğunuz, arkadaşlarınızla tartışma ve kavgalara açık olduğunuz bir süreç. 17 Temmuz itibariyle Ay düğümlerinin burç değiştirmesi sebebiyle 1,5 yıl boyunca 6-12 aksınızda tutulmalarla birlikte kadersel geçişler yaşayacağınız konular, sağlığınız, çalışma ortamınız, günlük rutin ve evcil hayvanlarınız olacak. Bilinç altı konular, kaygılarınız, korkularınız, gizli düşmanlarınız, sırlarınızla ilgili de gündemlerinizin olacağı bu uzun süreçte kontrol dışı kayıplar, sağlık sorunlarının tedavisi ya da yakınlarınız sebebiyle hastane gündemleriniz de olabilir. 17 Temmuz yeniayı ile birlikte kariyeriniz kaynaklı şehir, ülke değişimi, eğitim, hukuksal konular, tatil seyahat gündemleriniz olabilir. 22 Temmuz kariyeriniz, toplum önü statünüz, aile üyelerinden biriyle ilgili konular sebebiyle krizler kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. 23 Temmuz Güneşin Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retrosu sebebiyle kariyeriniz de problemler kadın yöneticiler, kadın figürler sebebiyle sorunlar yaşayabilir, işten ayrılabilirsiniz. Daha önce başvurduğunuz işten ya da eski çalıştığınız iş yerinden teklif gelebilir. Evliliklerinde sorunlar yaşayanlar olabilir. Annenizin eski bir sağlık probleminde tetiklenmeler yaşanabilir. 28 Temmuz itibariyle projelere, grup, dernek, vakıf çalışmalarına dahil olabilir, sosyalleşebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Temmuz başı itibariyle maddi konular, varlıklarınız, özdeğer konularında gündemleriniz olabilir ve bu konularda kararlar alabilirsiniz. 10 Temmuz itibariyle kariyer hayatınızda hareketlenmeler, mücadele ve rekabet durumları buna bağlı olarak tartışma ve sorunlar yaşanabilir. Kariyer konularında motivasyonunuzun ve mücadelenizin arttığı bu süreçte yeni bir işe başlayabilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Annenizin sağlığıyla ilgili operasyonel gündemleriniz olabilir. 20 Temmuz özellikle üç gün öncesi ve sonrasında kariyer, toplum önü statünüz, aile üyelerimiz konularında zorlanmalar sıkıntılar ve kısıtlanmalarla karşılaşabilirsiniz. 17 Temmuz itibariyle ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle 1,5 yıl boyunca tutulmalarla kadersel dönüşümler yaşayacağınız alanlar, aşk, çocuklar, hobileriniz, spor, spekülatif yatırımlarınız, yaratıcılık gerektiren işler konularında ve sosyal çevreniz arkadaşlarınız hayalleriniz ideallerinizle ilgili gündemleriniz olacak. 22 Temmuz miras, kredi, nafaka, borç, vergi, ameliyat operasyon konularında zorlayıcı gündemleriniz olabilir. 23 Temmuz Güneş’ in Aslan burcuna geçmesi ve Venüs’ün de retro olması sebebiyle Yurtdışı konuları, dış ticaret, eğitim, seyahat, yayıncılık, sosyal medya, hukuksal konularla ilgili zorlayıcı gündemleriniz olabilir. Dış ticaret, e ticaret konularında problemler, unuttuğunuz unutuldu dediğiniz bir dava tekrar gündeme gelebilir. Yarım bıraktığınız bir eğitime tekrar başlayabilir, eşinizin ailesiyle ilgili problem yaşayabilirsiniz. 28 Temmuz itibariyle mesleki iletişiminizin arttığı, kariyer bağlantılı eğitimler ve seminerlere katıldığınız bir süreç olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Temmuz ayı ilk haftası itibariyle dış görünüşünüz, sağlığınız, eşiniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız, anlaşmalar, sözleşmelerinizle ilgili kararlar alarak başlıyorsunuz. 10 Temmuz itibariyle inançlarınız, eğitiminiz, yurtdışı bağlantılı konularınız, dış ticaret, e ticaret konularında motivasyonunuzun arttığı mücadele verdiğiniz bir süreç olabilir. Hukuksal konularla ilgili gündemleri olanlar, eşinin ailesiyle problemler yaşayanlar ya da onların zorlayıcı durumlarıyla ilgilenenleriniz olabilir. Özellikle bu konularda 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası zorlanmalar kısıtlanmalar engellenmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında sıkıntılarını, olabilir. 17 Temmuz itibariyle Ay düğümleri burç değiştiriyor, 18 ay boyunca tutulmalarla birlikte kadersel dönüşümler yaşayacağınız konular, Ev, yuva, aile ve kariyer konuları, toplum önü statünüz olacak. Bekar olanların bu 1,5 yıllık süreçte evlenmesine, çocuk sahibi olmasına kariyerlerindeki değişimlere sebep olacaktır. 17 Temmuz Yengeç yeni ayıyla birlikte evlilikler, ilişkiler, ortaklıklar alanınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. 22 Temmuz ortaklık, evlilik, ilişkileriniz, maddi konularla ilgili zorlanma tartışmalar ve manüplasyonlara açık olduğunuz bir süreç. Bu tarihlerde tartışmalara çekilmemenizi öneririm. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retro hareketi sebebiyle Miras, nafaka, ortaklı ticari gelirler, eş geliri, prim, vergi, borç konularında gündemleriniz olabilir. Unuttuğunuz bir borç karşınıza çıkabilir. Kredi çekmek isteyebilirsiniz, Venüs retrosunda çekilen krediler zor ödenir 23 Temmuz 4 Eylül tarihlerine getirmemenizi tavsiye ederim. Nafaka, miras, eş geliri konularında yavaşlama ve gecikmeler yaşanabilir. Tekrar eden bir sağlık sorununuzla ilgili ameliyat operasyon gündemleri olabilir, estetik operasyon düşünüyorsanız Venüs retro tarihlerine denk getirmeyin. Cinsel hayat ve cinsel sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. 28 Temmuz itibariyle eğitim almak isteyebilir, seyahate çıkabilirsiniz. hukuksal konular, eşinizin ailesiyle ilgili gündemleriniz olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Temmuz ayına, içinize döndüğünüz yalnız kalmak istediğiniz bir ruh haliyle başlayabilirsiniz. Bazılarınız İçin, sizin yada sevdiklerinizin sağlık konularıyla ilgili hastane gündemleri olabilir. Bazılarınız iş yerinde yaşadığı sıkıntılar sebebiyle, işini, birimini, çalışma alanını değiştirebilir. 10 Temmuz itibariyle miras, nafaka, borç, vergi, ceza, kredi, eş geliri, ameliyat gibi konular gündemleriniz olabilir. Ortak kazançlar konularında sorunlar yaşayabilir, motivasyonunuz bu konularda artabilir. Kazalara, tehlikelere açık bir süreç dikkatli olmanızı öneririm özellikle 20 Temmuz üç gün öncesi ve sonrası engeller, blokajlar, sorunlar yaşanabilir. 17 Temmuz itibariyle düğümler burç değiştiriyor ve 1,5 yıl boyunca tutulmalarla birlikte kadersel potansiyellerinizde değişiyor. Kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim, ticaret, seyahat konularınız, yaşam alanınız konularında gündemleriniz olabilir, bu 18 aylık süreçte Bazılarınız ticari girişimde bulunurken, bazı yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz vatan topraklarına dönme kararı alabilirler. Yarım bıraktığınız eğitimi tamamlayabilir, aracınızı yenilenebilirsiniz. 17 Temmuz yengeç yeni ayıyla birlikte yeni bir işe başlayabilir, görev yeriniz ya da görev tanımınız değişebilir. Bazı Kovalar sağlıkları İçin diyet ya da yeni bir tedaviye başlayabilirler. 22 Temmuz ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız, sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili bir takım kriz, mobing, baskılar ve zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. 23 Temmuz Güneş’in Aslan burcu geçişi ve Venüs’ün retrosu sebebiyle evlilik, ortaklıklar, ikili ilişkiler, açık düşmanlarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Venüs’ün gerileme hareketi boyunca bu konularda sınanacağınız konu ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilir, eski eşi, eski sevgilisi dönenler olabilir. Ortaklıkları olanlar bu süreçte sorunlar yaşayıp yolları ayırmak isterken, bazılarına ortaklık teklifi gelebilir. 28 Temmuz itibariyle borç, alacak, verecek, ortak kazançlar, tazminat, miras, ek gelirler, eş gelirleri konularında gündemleriniz olabilir.

BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR

Temmuz ayına sosyalleştiğiniz, arkadaşlarınıza zaman ayırdığınız belki seyahat süreçlerinizin olduğu konu ve gündemlerle başlıyorsunuz. Yeni bir ticari girişim potansiyeliniz, eğitim, seyahat konularında desteklendiğiniz bir süreç. Gruplar içerisinde yakın çevrenizden biriyle aşk flört başlangıcınız olabilir. 10 Temmuz itibariyle motivasyonunuz, savaşlarınız ve mücadeleniz ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar sözleşmeler, açık düşmanlar alanınızda olacak. 20 Temmuz itibariyle özellikle üç gün öncesi sonrasında ikili ilişkiler ortaklıklar evlilikler alanında zorluklar engeller blokajlar yaşayabilirsiniz. Partneriniz, eşiniz, ortak çalışmalarınızda sorunlar yaşayabilir, partnerinizin sağlık problemleri ve sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. 17 Temmuz itibariyle ay düğümleri burç değiştiriyor bu doğrultuda kadersel potansiyelleriniz de değişiyor. 1,5 yıl boyunca tutulmalarla birlikte maddi konular, varlıklarınız, miras, kredi, borçlar nafaka, tazminat, ek gelirler ortaklı ticaret eş geliri ameliyat operasyon gibi gündemleriniz olabilir. 17 Temmuz’da gerçekleşecek Yeni ay İle birlikte yeni bir aşka başlayabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda bir hobinizle ilgili eğitime başlayabilirsiniz. Bazılarınız çocuk sahibi olma kararı alırken, kimileri de çocuklarıyla ilgili kararlar alabilirler. Spekülatif yatırımlarınız alanında gerçekleşen yeni ay İle bu alanlarda konular deneyimleyebilirsiniz. 22 Temmuz sağlığınız, aşk hayatınız, çocuklarınızın sağlığı, spekülatif yatırımlarınız konularında krizler, sorunlar deneyimleyebilirsiniz. 23 Temmuz itibariyle güneşin Aslan burcuna geçişi ve Venüs’ün retrosu sebebiyle çalışma hayatı, iş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınız, evcil hayvanlarınızla ilgili konu ve gündemleriniz olabilir. İşten ayrılan Balıklar olabileceği gibi eski başvurduğu işten, eski çalıştığı iş yerinden teklif akanlarda olabilir. İş ortamında kadın figürler le problem yaşayabilir, iş yerinizden biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Venüs retrosu sebebiyle 23 Temmuz 4 Eylül tarihlerine ilişki başlangıçlarını denk getirmemenizi öneririm. Eski bir hastalığınız, Kulak, burun, boğaz, idrar yolları iltahabı, şeker, omurga, kalp damar, göz rahatsızlıklarında tetiklenmeler yaşanabilir. Temmuz sonu itibariyle ikili ilişkiler, ortaklıklar, danışmanlarınız, anlaşma ve sözleşmeler konusunda mücadele ve motivasyonunuzun arttığı bir süreç bu alanlarda tartışma ve sorunlara açık gündemleriniz olabilir.

Tuğba BÇAKLIOĞLU

@astrosiron77

HAFTALIK GÜNLÜK GÖKYÜZÜ YORUMU

26 Haziran 2023

Özlemini çektiğin huzurun haylini kurabilirsiniz. Her ne kadar huzur arzulasanız da içsel olarak gerilimli hissedebilirsiniz. Duygular ve mantığınız karışık , gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürleriyle (baba, eş, patron, müd. vb.) gerginlik yaşayabilirsiniz. Anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa devam edip etmeyeceği konusunda ani ve fevri kararlardan uzak durmalısınız. Öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışın , kendinizle baş başa kalmaya çalışın, yeme içme konusunda aşırılığa dikkat edin.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

27 Haziran 2023

Kendinize güveninizin arttığı bir gün , korkularınızla yüzleşeceğiniz , değişime direndiğiniz yada bırakmakta sıkıntı yaşadığınız toksit ilişkileri sonlandırma kararı alabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsin. Özgür hissetmek isteyebilirsin. Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir. Dalgınlığa bağlı sakarlıklara ve kazalara dikkat edin. Akşama daha enerjik ve herşeyin üstesinden geleceğinizi hissedebilirsiniz. Hedeflerine odaklanabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

28 Haziran 2023

İlişkiniz varsa partnerinizle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Kandırılmalara açık birgün . Etrafınızdaki birçok kişi sizden yardım bekleyebilir. Herkese yetişemezsiniz. Yapabileceğiniz kadar sorumluluk almaya özen gösterin. Kendinize de vakit ayırmaya çalışın. Yorgun ve gergin hissedebilirsiniz. Duygularınızdan emin olmayabilirsiniz. Kararlarınızı uygulamak için acele etmeyin. Önce dengeye gelmekte fayda var , sonradan üzülmemek için. Hayat insafsız yorgunum diyebilirsiniz. Bu da geçer. Sebat ve sabırla…

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

29 Haziran 2023

Kendinden şüphe etmeyi bırakmalısın. Yapabileceklerine güven. Olumsuz düşünce ve duyguları bırakmalısınız. Kontrolcülüğü bırakmak daha rahat hissettirecektir. Önem arz etmeyen konuları büyütebilirsiniz. Sessizlikten hoşlanacağınız bir vakit ve alan yaratmak iyi gelebilir. Dalgınlık olabilir. Sabır gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fedakarlık yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olun.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

30 Haziran 2023

Duygusal olarak gergin ve stresli olabilirsiniz. Ruh halin oldukça değişken olabilir. Kalp grafiği gibi inişli çıkışlı .Sana tavsiyede bulunan kişilere karşı alınganlık yapabilirsiniz Aile içindeki kadınlarla tartışma yaşayabilirsiniz.. Eleştirel konuşmalar yapabilirsiniz. Kötü giden bir ilişkiniz varsa ayrılma kararı alabilirsiniz. Kendini kısıtlanmış ve baskı içinde olduğunu düşünebilirsiniz. Kendini iyi hissedeceğin ortamlarda bulunmak iyi gelebilir. Hayal gücün oldukça aktif ayrıca rüyalarını not almakta fayda var. Haberci rüya görebilirsiniz. Değişmeye başlıyorsunuz. Duygular , düşünceler ve bakış açınız ben daha önce böyle değildim diyebilirsiniz. Bu değişim sizde stres yaratabilir. Takıntılardan arınma zamanı

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

1 Temmuz 2023

İçinize kapanık olabilirsiniz. Duygusal karmaşa anlam veremediğiniz sıkıntı yaratabilir. Düşüncelerini ifade etmek isteyebilirsiniz. Hedeflerine ulaşamayacakmış gibi hissedebilirsin. İlişkilerinizde otorite figürleriyle (eş,baba vb.) anlaşılmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. İlişkin tam olarak ne hissettiğini anlamayabilir, kendini yanlış ifade edebilirsiniz. Tartışmalara fırsat vermemeye özen gösterin. Ne senle ne de sensiz dediğiniz bir gün…Düşünerek konuşmaya çalışmalısınız. Kendinizle baş başa kalmaya çalışmalısınız. Seyahat planlamak iyi gelebilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

2 Temmuz 2023

İyimser duygular içinde olabilirsiniz. Kendini güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak hassasiyetiniz yoğun olabilir. Duygularınızı daha cesur ve emin şekilde ifade edebilirsiniz. Değişen koşullara uyum sağlamak birazcık sıkıntı yaratabilir. Mantığınızı aktif kullanmaya dikkat edin. Hayat her ne kadar insafsız olsa da yine yeniden başlıyorum diyebilirsiniz. Keyifli ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapabilir ve destek alabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

HAFTALIK NUMOROLOJİK YORUM

26 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Coşku ve mutluluktur. Aynı zamanda, verimliliği ve üretkenliği de olumlu olarak etkiler. Bu özelliği sayesinde, yaratıcı yönünüzü daha aktif kullanabilirsiniz. Temel kimliğinizle bağlantı kurmak ve olduğunuz kişiyle rahat hissetmenizi sağlar.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

27 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

İnsana güven ve huzur verir; ayrıca, yeşil umudu temsil eder. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Doğa sevgisini, aile sevgisini , arkadaş , hayvan ve ev sevgisini artırır.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

28 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Bilgeliği, güveni ve sadakati simgeler. Mavi giyerek veya takı takmak kararlılığı ve bağlılığı ifade eder. Duygu ve düşüncelerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Hayalleriniz için ilham verir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

29 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi

Liderlik ve gücünüzü ortaya çıkarmak koyabilme yeteneğinize yardımcı olur. Sezgi ve algılarınızı güçlendirir. Bilinç düzeyine ulaşma yeteneğine sahip olunabilir. Bağımlı olduğunuz kişi yada olayları anlamınızı sağlar.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

30 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi menekşe moru

Empatiyi yeteneğinizi güçlendirir. Barışçıl, şefkat ve sempatiyi artırır. zihni dengelemeye, korkuları pozitif dönüştürmeye yardımcı olur .Ruh halini yükseltir ve canlandırır. Maneviyat duygusunu arttırır.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

1 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi indigo mavi

Sezgilerin konuşmaya başlar. Mantık ve sezgilerinizi doğru alanda kullanmaya özen gösterin. Adil olabilmeyi ve nötr olmanızı kolaylaştırır. Gelecek planları yaparken , karamsarlıktan uzak kalın. Günün keyfini sevdiklerinizle vakit geçirerek, keyif alın.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

2 Temmuz 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi menekşe moru

İbadet, dua ve meditasyon sırasında bize yardım eder. Daha derinlikli bilinçaltı düşüncelerimizle bağlantı kurmamıza yardım eder. Bugün içinize dönmek, yalnız kalmak isteyeceğiniz, ayrıca hem bedensel olarak hem zihinsel olarak dinlendirin. Kuruntu ve takıntılarınızdan uzak kalmakta fayda var.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

26 HAZİRAN – 2 TEMMUZ HAFTASI MEDİKAL ASTROLOJİK ETKİLER

26 Haziran Pazartesi gününden 28 Haziran Çarşamba 11:55’e kadar Ay Terazi burcunda seyahat edecek.

Terazi burcu vücudumuzda bel bölgesini ve böbrekleri temsil eder. Bu süreçte özellikle bu rahatsızlıklar tetiklenebilir. taş, kum, şeker gibi rahatsızlıklara da dikkat etmek gerekir. Baş ağrısı, baş dönmesi yine bu süreçte sizi rahatsız edebilir.

28 Haziran Çarşamba günü 11:56’dan 30 Haziran Cuma 17:59’a kadar Ay Akrep burcunda seyahat edecek.

Akrep burcu vücudumuzda kalın bağırsak ve üreme organlarını temsil eder. Mantar, prostat, hemoroit gibi rahatsızlıklar bu süreçte gündeme gelebilir.

30 Haziran Cuma günü 18:00’dan 2 Temmuz Pazar günü akşam 20:20’ye kadar Ay Yay burcunda seyahat edecek.

Yay burcu vücudumuzda kalça, bacak ve karaciğeri temsil eder.

yüksek tansiyon, siyatik sinir ağrıları, omurilik sorunları, uykusuzluk ve alerjenik rahatsızlıklar bu süreçte tetiklenebilir.

bu süreçte ağır sporlardan uzak durmak gerekebilir.

Ay hangi burçta seyahat ediyor ise o rahatsızlıklar ile ilgili ameliyatlar bu süreçte önerilmez.

Esengül Özkan Keskin

astronigt_esn

HAFTALIK ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

BOĞA, YENGEÇ, BAŞAK, TERAZİ

AŞK

İKİZLER, ASLAN, KOVA, BALIK

PARA

KOÇ, YAY, AKREP, OĞLAK

@astrologyduygu

Duygu Güneysu

BURÇLAR BU HAFTA NE DİYOR

KOÇ BU HAFTA BELİRSİZLİK İÇERİSİNDE

BOĞA BU HAFTA DEĞİŞMEK İSTİYOR

İKİZLER BU HAFTA İNANDIĞI DEĞERLERİ SORGULUYOR

YENGEÇ BU HAFTA AİLE ORTAMINDA HUZUR, DENGEYİ SAĞLIYOR

ASLAN BU HAFTA NE DÜŞÜNDÜĞÜ, HİSSETTİĞİ BELLİ DEĞİL

BAŞAK BU HAFTA FAZLA ANAÇ

TERAZİ BU HAFTA FAZLA KARARSIZ

AKREP BU HAFTA FAZLA KARAMSAR

YAY BU HAFTA ŞANS, BEREKET İÇİNDE

OĞLAK BU HAFTA GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR

KOVA BU HAFTA FAZLA AGRESİF VE GERGİN

BALIK BU HAFTA FAZLA MERHAMETLİ TEKRAR ŞANS VERİYOR.

@astrologyduygu

Duygu Güneysu