Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kadın polis memurunu şehit eden zanlı adliyeye sevk edildi

Kadın polis memurunun şehit olmasına sebep olan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Yüzüne çöp poşeti geçirilen zanlı, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne ait araca bindirildi.

Kadın polis memurunun şehit

İstanbul Ümraniye’de yakalama sırasında yaşanan arbede sırasında, bir polis memurunun silahını ele geçirip kadın polis memuru Şeyda Yılmaz’ın şehit olmasına sebep olan şüpheli Yunus Emre Geçti, adliyeye sevk edildi. Zanlı, yüzüne siyah bir poşet geçirilmiş şekilde, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne ait bir araçla adliyeye götürüldü. İki kadın polis tarafından refakat edilen şüphelinin adliyeye sevki dikkat çekti.

MOTORSİKLET HIRSIZLIĞI SUÇUNDAN ARANIYORDU

Olay, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin “motosiklet hırsızlığı” suçundan aranan ve firari durumda olan Yunus Emre Geçti’nin yakalanması amacıyla başlattıkları operasyon sırasında meydana geldi. 26 suç kaydı bulunan ve 19 yaşında olan Geçti, Ihlamurkuyu Mahallesi’nde polis tarafından yakalanmak istendi. Ancak, yakalama sırasında çıkan çatışmada şüpheli, bir polis memurunun silahını ele geçirerek etrafa ve polislere ateş açtı. Çatışma sırasında polis memuru Şeyda Yılmaz (27) şüpheliye karşılık vermesine rağmen açılan ateşle ağır şekilde yaralandı. Yaralanan Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olayda şüphelinin annesi P.G. (43) ve polis memuru K.H.S. de yaralandı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ediyor.

ANADOLU ADLİYESİ’NDE

Yunus Emre Geçti, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Hakkında “kasten öldürme” ve “kasten yaralama” suçlamalarıyla soruşturma başlatılan zanlı, Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.