Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Kadınlar aman dikkat!

Cumartesi günü İstanbul’da 19 yaşında kasap olarak çalışan Semih Çelik yarım saat arayla iki kadını katletti.

İstanbul Fatih’te 19 yaşında ki İkbal Uzuner’i başını keserek, öldüren, Eyüpsultan’da da 19 yaşındaki Ayşenur Halil’i öldürüp intihar eden genç delikanlı arkasında bir çok soru işareti bıraktı.

Nasıl bir psikoloji insanı genç yaşta iki genç kadını öldürüp sonra intihara sürükler. Babanın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı. Bakın tehlike nasıl geliyorum demiş.

Semih Çelik İstanbul’da Oğuz Can Polat İmam Hatip Lisesi’nde okuyorken okuldan bir arkadaşıyla kavga ediyor ve okul yönetimi şiddet eğilimi var diyerek aileyi arıyor ve durumu anlatıyor. Bunun üzerine Semih, okulu bırakarak açık öğretime devam ediyor.

Pandemi döneminde oğlunun eve kapandığını ve sürekli bilgisayar başında zaman geçirdiğini belirten baba, oğlunun kasap olmak istediğini bu yüzden de bir kasabın yanında çalışmaya başladığını dile getiriyor. İki yıl boyunca kendisinin uyuşturucu kullandığını ve son zamanlarda parası olmadığı için uyuşturucuyu bıraktığını söylüyor.

Semih daha önce iki kızımızla sevgili olduktan sonra ayrılmış. Hatta 2022 yılında İkbal Uzuner ile birlikteyken kızın annesi tarafından Semih’in annesi aranılmış ve senin oğlun benim kızımın beynini yıkamaya çalışarak intihara sürüklüyor görüşmelerini istemiyorum demiş. Semih daha sonra kendisini göğsünden bıçaklayarak intihar etmeye kalkışmış, olayın hemen sonrasında ise üç haftalık psikolojik tedavi görmüş.

Semih kasapta çalışırken , kasap malzemelerini odasında saklıyormuş. Babası bir kaç kendisini uyarmış fakat oğlunun üzerine çok gitmek istememiş. Semih İkbal’den ayrıldıktan sonra Ayşenur ile çıkmaya başlamış. Süreci anlatan baba psikiyatristin Semih’e yazdığı ilaçları kullanmadığını söyledi.

Yine bir gün 2023 yılında odasına girmiştim ve odasının camlarının açık olduğunu ve çok soğuk olduğunu söylediğimde bana, baba bak gökyüzünde ne var diyerek soru sordu. Bende ne var dediğimde sen göremezsin diyerek halüsinasyon gördüğünü belirtti. Sürekli öleceğini ve intihar edeceğini dile getiriyormuş.

Şimdi size soruyorum, Semih bu hale nasıl geldi, bu zaman zarfında arkadaşları, ailesi, hocaları, komşuları neredelerdi. Toplum nasıl oldu da bu kadar duyarsız kalabildi? Hiç mi ailesi uyarılmadı, ailesi hiç mi çocuklarının arkasında durmadı, neden tedaviye yönlendirmedi, ya da neden devletin resmi kurumlarından destek alınmadı. Devlet böylesine sorun teşkil eden gençlerin neden arkasında durmuyor. Yazık günah değil mi gencecik üç tane çocuk bu dünyadan göç edip gitti. Özellikle kadınlarımıza sesleniyorum, lütfen kimlerle arkadaşlık kurduğunuza kimlerle muhattap olduğunuza dikkat edin.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Umarım bu tür cinnet haberleriyle bir daha karşılaşmayız.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER