Kadınlara Mahsus filminin konusu nedir? Kadınlara Mahsus filminin oyuncuları kimler?

Kadınlara Mahsus filminin konusu nedir? Kadınlara Mahsus filminin oyuncuları kimler?

Türk sinemasının deneyimli yönetmenlerinden Serdar Akar'ın yönettiği ve Limit Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği "Kadınlara Mahsus" filmi, 22 Aralık Cuma günü sinemaseverlerle buluştu. İşte filmle ilgili detaylar:

"Kadınlara Mahsus" Filminin Konusu: Nergis Akoğlu tarafından kaleme alınan senaryosuyla dikkat çeken film, kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen sekiz farklı kadının hikayesini anlatıyor. Hayatlarındaki erkek ilişkilerinde sorunlar yaşayan ve kendilerini çıkmazda hisseden bu sekiz kadın, birbirlerini tanımadan önceki yaşantılarından farklı bir dünya kurmaya çalışırlar. Ancak bir gün, içlerinden biri kocasının metresi ve oğluyla başa çıkma konusunda zorlanınca, kadınlar bildikleri her şeyi unutup birlikte yeni bir yol aramaya karar verirler.

Göz Alıcı Gala ve Yoğun İlgi: Film, "Kadın kadının kurdu değil, yurdudur" slogarıyla gerçekleştirilen görkemli bir gala ile Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda tanıtıldı. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı gala, yoğun ilgi gördü.

"Kadınlara Mahsus" Filminin Oyuncu Kadrosu: Filmde başrolleri üstlenen oyuncular arasında Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Müjde Uzman, Yurdaer Okur, Şebnem Sönmez, Elifcan Ongurlar, Merve Çağıran, Başak Parlak, Nami Esatgil, Halil İbrahim Yılmaz ve Ertan Saban gibi isimler yer alıyor.

Serdar Akar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Kadınlara Mahsus," güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla dikkat çekiyor. Sinemaseverler, bu filmde kadın karakterlerin kendi içsel yolculuklarına tanıklık ederken, aynı zamanda güçlü bir dostluğun da izini sürebilirler.

Usta yönetmen Serdar Akar,“Elimizden geleni yaptık. Aslında hanımların yanında bize söz düşmez ama hayırlı olsun diyorum. İnşallah beğenilir, sevilir” diyerek sözü Müjde Uzman’a bıraktı. Uzman, “Filmimiz farklı dertlerden muzdarip olan, fakat birbirlerine tutunarak, dayanışma içinde ayağa kalkan kadınların hikâyesini anlatıyor. Bir derdi olan, güzel mesajlar veren bir film çektik. Umarım herkes salondan umutla, gülümsemeyle çıkar” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ