KADİR EZİLDİ DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU: Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Kadir Ezildi Evlendi Mi? Kadir Ezildi Gamze Türkmen Düğün Ne Zaman?

Temizlik takıntısıyla adını yurt çapında duyuran Kadir Ezildi düğün ülkeyi hareketlendirdi. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Kadir Ezildi düğün detayları merak konusu oldu. Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi düğün tarihi merak edildi. Peki, Kadir Ezildi evlendi mi? İşte Kadir Ezildi düğün tarihi..

KADİR EZİLDİ DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU: Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Kadir Ezildi Evlendi Mi? Kadir Ezildi Gamze Türkmen Düğün Ne Zaman?

Tüm Türkiye'nin bir numaralı gündem maddesi Kadir Ezildi Instagram story trafiği oldu. Milyonlarca takipçisi olan Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı. Temizlik takıntısıyla adını geniş kitlelere duyuran sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi sözlendi. Büyük aşkı Gamze Türkmen ile sözlenen Kadir Ezildi büyük nişan gecesi öncesi Erzurum'da söz yaptı. Dillere destan evlilik teklifi çok konuşulan Kadir Ezildi evlendi mi araştırılmaya başladı. Peki, Kadir Ezildi düğün ne zaman? İşte merak edilenler..

KADİR EZİLDİ EVLENDİ Mİ? DÜĞÜN NE ZAMAN?

Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi söz yaptı. Ailesini alıp Erzurum'a giden Kadir Ezildi adetlere göre Gamze Türkmen'in ailesinden istedi. Sonunda gönlüne göre birini bulan Kadir Ezildi büyük nişanı İstanbul'da yapılacak. 19 Temmuz Cuma günü İstanbul'da görkemli bir nişan töreni yapacak olan Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen ile hayatını kısa süre sonra birleştirecek. Türk sineması tadında evlilik teklifi dillere destan olan Kadir Ezildi düğünü kısa süre sonra İstanbul'da olacak.

KADİR EZİLDİ DÜĞÜN TARİHİ BELLİ OLDU: Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Kadir Ezildi Evlendi Mi? Kadir Ezildi Gamze Türkmen Düğün Ne Zaman? - Resim : 1

KADİR EZİLDİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

19 Mart 1995 Konya doğumlu Kadir Ezildi 29 yaşında. Bir dönem özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak görev yapan Kadir Ezildi İstanbul'da annesi ve erkek kardeşiyle yaşıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla popülerlik kazanan Kadir Ezildi TLC programıyla tanındı. Temizlik takıntısıyla adından söz ettiren Kadir Ezildi adını Türkiye'ye duyurdu. Hayatı temizlik olan Kadir Ezildi En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapıyor.

KADİR EZİLDİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur