Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kahramanmaraş’ta büyük felaket! Freni boşalan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı. Ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş’ta freni patlayan kamyon, mezarlıkta defin için bekleyen kalabalığın arasına daldı. Olayda çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde korkunç bir kaza yaşandı. Darıovası Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta, freni boşaldığı öne sürülen bir kamyon, park halindeki araçlara çarparak cenaze namazı kılan kalabalığın arasına daldı. Bu korkunç olayda, saf tutan birçok kişi kamyonun altında kaldı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kazanın hemen ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kaza sonucu ölenlerin olduğu ve yaralıların hastanelere taşındığı aktarıldı.

KURTARMA ÇABALARI DEVAM EDİYOR

Bölgedeki kurtarma ekipleri, kamyonun altında kalan vatandaşları kurtarmak için yoğun çaba sarf ediyor. Olayla ilgili detaylı bilgi bekleniyor.

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ AÇIKLADI

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kazayla ilgili detayları paylaştı. İlk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiğini 2’si ağır 25 yaralının olduğunu açıkladı. Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ise olay yerinde yaraların hastaneye kaldırıldığını açıkladı. “Olay yerinde şu an bir yaralımız yok. Hepsi hastaneye kaldırıldı. Temennimiz can kaybının artmaması” ifadesini kullandı.