Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kalpsizlikte sınır tanımayan 5 burç! Bu Burçlardan Uzak Durun: Kalbiniz fena kırılabilir

Zodyak kuşağında yer alan bazı burçlar, aşk hayatında kalpsiz davranışlarıyla sizi pişman edebilir. İşte, karşılaştığınız güne lanet okutacak o burçlar.

Zodyak kuşağında yer alan

Bazıları için aşk basittir, ancak çoğu için karmaşıktır. Kontrol kalpte olsa da, bir eş seçerken dikkatli olmalısınız.

Astrologlar, bir burcun sevildiğini fark ettiğinde, bunun onları kelimenin tam anlamıyla değiştirebileceğini iddia ediyor. Ama bazı burçlar var ki kalp kırmak onların kitabında var. Bu burçlarla sakın aşk oyunu oynamayın:

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu insanları, erişilmesi zor bir partneri daha çekici bulabilirler. Bu burç için, eski sevgililere duyulan bağlılık sık rastlanan bir durumdur. Hayatlarındaki kişiye anlayış göstermek yerine, geçmişte yaşadıkları acı ilişkileri anımsama eğiliminde olabilirler. Sizi sevmesi ve incitmemesi için eski sevgili statüsüne girmeniz yeterlidir. Ayrıca akrep burcunu bile geride bırakan yengeçler, haklı olmak için çeşitli numaralara başvurabilirler.

ASLAN BURCU

Ateş grubunun bir üyesi olan Aslan burcu, ilişkilerinde daha ciddi ve sorumlu bir tutum sergiler. Kendi potansiyelini ortaya koymak ve işlerini yapmak onlar için önemlidir. Hatta bazen işlerine öylesine odaklanabilirler ki, hayatlarının aşkını fark edemezler. Aşık olduklarında, Aslan burçları mücadele ruhuyla dolup taşarlar, ancak bu tutku ilişki egoları zedelenene kadar devam eder. Kendi benlikleri ve değerleri onlar için önceliklidir. Partnerlerinin eleştirisine maruz kaldıklarında egoları devreye girer ve kendilerini ispatlama çabasına girerler.

BAŞAK BURCU

Başak burcu insanları, aşık olmadıkları partnerlere karşı daha soğuk ve uzak olabilirler. Başak burçları, duygusal olarak bağlandıkları kişilere nazik ve hoşgörülü taraflarını gösterirler. Eğer sizin hakkınızda başak burcunun aklında soru işaretleri varsa ve geleceğinizi sorguluyorsa, size açıkça “git” demezler, ancak yanlarında kaldığınıza pişman edebilirler. Eleştiri yapmaktan ve sizi yetersiz hissettirmekten çekinmezler.

AKREP BURCU

Gizemli tavırlarıyla bir dünya markası olan akrep burcunun duyguları, gösterdiklerinden daha derindir. Çok fazla mimik kullanmazlar ve görüşlerini bildirmeye mesafelidirler. Görüşlerini paylaşmaktan çok, başkalarının düşüncelerini öğrenmeyi isterler. Aşkta da gizemli tavrını sürdüren akrep burçları, karşısındakini delirtebilir. Partnerleri, hiçbir zaman sevildiklerinden emin olmaz. Çünkü karşılarında buzdolabından farksız biri vardır.

YAY BURCU

Yay burcu insanları çekici ve canlı kişilikleriyle dikkat çekmekte iyidirler. Ayrıca iyi arkadaşlar edinirler. Ancak romantik hayatında bazı sorunlarla karşılaşabilir. Zayıf bir bağımsızlık duygusuna sahip olan Yay, bir ilişkide kapana kısıldığını hissettiği anda uyum sağlayabilir. Bir Yay bağımsızlığının tehlikede olduğunu hissettiğinde, aşk – gerçek olsa bile – ekşiyebilir.