Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamu bankasından yeni destek! Market alışverişlerinde 400 TL destek verilecek! Son başvuru tarihi 30 Kasım!

İhtiyaç sahiplerine yönelik destekler ve yeni kampanyalar devam ediyor. Önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası, o kişilere market alışverişleri için 400 TL’ye varan destek ödemelerine başladı!

İhtiyaç sahiplerine yönelik destekler

Türkiye’de son dönemde artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında birçok temel ihtiyaç ürününde yüksek fiyatlar görülmeye başladı. Bu kapsamda fiyatları artan ürünlere daha kolay ulaşmak isteyen vatandaşlar için çeşitli destekler de sunulmaya devam ediyor.

2023 yılı itibariyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara bir yandan devlet destekleri verilirken, diğer yandan Ziraat Bankası gibi kamu bankalarından da bu desteklerden yararlanamayanlar için cazip kampanyalar sunuluyor. Ziraat Bankası tarafından bu kapsamda market alışverişlerine toplam 400 TL ödeme yapılacak.

MARKET ALIŞVERİŞLERİNE 400 TL DESTEK!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası yeni bir kampanyaya daha imza attı. Bu kapsamda Bankkart ile anlaşmalı marketlerde yapılacak alışverişlere özel toplamda 400 TL Bankkart Lira kazanma imkanı sunulacak.

Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışveriş için 40 TL, toplamda ise 400 TL Bankkart Lira desteği verilecek. 1 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını 7 gün içinde yapmaları gerekiyor.

KİMLER YARARLANABİLECEK?

Market, bakkal, manav, kasap ve şarküteri alışverişlerine yönelik Ziraat Bankası tarafından Bankkart anlaşmalı yerlerden yapılacak alışverişler için 400 TL Bankkart Lira desteği verilecek. Bu kapsamda 30 Kasım’a kadar başvuru işlemlerinin yapılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil ile ‘’bankkart.com.tr’’ üzerinden veya MARKET400 yazıp 4757’ye SMS göndererek başvuru yapılabilecek.

400 TL Bankkart Lira kampanyasından yararlanmak isteyenlerin alışverişlerini yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor. İlgili yerlerden tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışveriş için 40 TL, toplamda ise 400 TL Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak. İşlemlerin ayrıca Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında e – ticaret işlemleri geçerli olmayacak. 30 Kasım’da başvurular sona erecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu
Sıradaki Haber TÜPRAŞ’ın beklediği haber geldi! Uluslararası karar açıklandı